Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Juoman tarjoilu

Juoman tarjoilu

Tuotteet 1-36 / 385

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-36 / 385

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Juoman tarjoilu

Avain toimivaan ja sujuvaan juomatarjoiluun esimerkiksi kiireisessä lounasserviisissä tai hotellin aamiaisella on oikein mitoitetut kaatimet, termokset, juoma-automaatit ja juoma-annostelijat. Kun ravintolan juomatarjoilu toimii, henkilökunnan aikaa säästyy muuhun kuin juomien kaatamiseen. Tyytyväinen asiakas saa oikean lämpöiset juomat – kuumat juomat tarpeeksi kuumana ja kylmät juomat kylmänä. Tutustu laajaan valikoimaamme tuotteita, joilla teet juoman tarjoilun ravintolassa helpoksi ja sujuvaksi.

Kaatimet ja karahvit juomien tarjoiluun

Valikoimastamme löydät tyylikkäät lasikaatimet, karahvit ja lasipullot sekä muovikaatimet juomien tarjoiluun. Löydät myös pienet teräksiset kaatimet maidon tarjoiluun ja baristakaatimet maidon vaahdotukseen laajasta valikoimastamme.

Valitse kaadin ravintolan tyylin mukaan. Modernisti muotoillut lasikaatimet tuovat kauniin lisän kattaukseen. Kätevät muoviset jäävesikaatimet ovat käteviä varsinkin isommille asiakasryhmille. Kaatimen kansi estää jääpaloja päätymästä ensimmäisen asiakkaan lasiin. Rennompiin kattauksiin sopivat lasipullot, joita löytyy sekä kirkkaana että värillisenä.

Kauniit kahvi- ja teepannut

Kahvi- ja teepannuissa on mistä valita: haluatko romanttisen kahvikannun, pressopannun, modernia muotoilua vai klassisen kauniin, teräksisen kahvipannun? Sopiiko ravintolasi tai kahvilasi tyyliin japani-henkinen musta teepannu vai valkoinen kannu, josta afternoon tea tarjotaan klassisesti? Konseptista riippuen kahvi- ja teepannu voi olla pieni, pöytään jätettävä pannu tai isompi kaadin, josta tarjoilija käy kaatamassa kahvin tai teen. Molemmissa tapauksissa kahvipannun ulkonäöllä ja käytännöllisyydellä on merkitystä!

Termokset kaikkiin tarpeisiin

Valikoimissamme on runsaasti erilaisia ja erikokoisia termoksia kuumille juomille. Termoskaatimissa on joko lasisisus tai terässisus ja monissa termareissamme irrotettava ja helpommin pestävä sisäosa. Jos haluat pestä termarin pesukoneessa, valitse aina terässisus. Käsinpesussa termoskaadin lasisisuksella on helpompi puhdistaa. Eri kokoiset termoskaatimet sopivat niin yksittäisen maitoannoksen tarjoiluun kuin kahvin kaatamiseen isolle seurueelle.

Isojen määrien tarjoiluun sekä itsepalveluun pumpputermarit ovat käteviä. Pumpputermoksen koot vaihtelevat 2 litrasta jopa 5 litraan. Termossäiliö toimii parhaiten vielä isompaan tarpeeseen, sillä termossäiliön tilavuus on 10 litraa. Pumpputermoksiille ei suositella konepesua.

Muista myös tippa-alusta, jotta pöytäliina tai pöytälevy säilyy puhtaana koko serviisin ajan.

Juoma-annostelijat helpottamaan arkea

Isoissa yksiköissä juoma-annostelijat ovat tarpeen, jotta asiakkaat voivat annostella juomansa itse ja juomien tarjoilusta tulee sujuvaa. Valikoimamme juoma-annostelijat ovat suunniteltu ravintolakäyttöön ja ovat kestäviä ja laadukkaita. Valitse juoma-annostelija jääputkella, jos haluat tarjota kylmää juomaa, jota jääpalat eivät ole päässeet laimentamaan. Kirkas muovinen tai lasinen säiliö saa juoman näyttämään kauniilta ja toistaa juoman värin mahdollisimman puhtaana. Juoma-annostelijan kuluvin osa on hana. Valikoimissamme on myös varahanoja juoma-annostelijoihin. Oikean kokoinen tippa-alusta estää pöydän sotkeutumisen. 

Toggle Nav
Ostoskori