Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Sisustustuotteet

Sisustustuotteet

Tuotteet 1-36 / 401

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-36 / 401

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Ravintolan sisustustuotteet ja somisteet

Ravintolan sisustus ja somistus on monen asian summa, jossa pienetkin yksityiskohdat vaikuttavat kokonaisuuteen! Tutustu E.Ahlströmin tarkkaan valikoituun ravintolan sisustustuotevalikoimaan, johon kuuluu muun muassa kynttilöitä ja lyhtyjä, koreja, alustoja, telineitä ja menun esittelyyn sopivia kehyksiä, koristekasveja ja silkkikukkia, maljakoita, kukkaruukkuja sekä terassivilttejä ja sisustustyynyjä. Tunnelman luominen ravintolassa ei vaadi suurta työtä, sillä pienet yksityiskohdat ja oikeat sisustustuotevalinnat tekevät ihmeitä. 

Sisustustuotteet tukevat ravintolan tunnelmaa

Jotta onnistut luomaan asiakkaillesi oikean tunnelman, muista että tunnelma ja sesongit ravintolassa luodaan sisustustuotteilla ja somisteilla. Ravintolan sisustuksen ja somistuksen tulee tukea ravintolan muuta tarjontaa, ja oikein valituilla sisustustuotteilla tarjoat asiakkaille uusia elämyksiä!

Inspiroidu ravintolan sisustamisesta

Tuntuuko ravintolan sisustaminen mahdottomalta tehtävältä? Mistä aloittaisi, mitä värejä yhdistäisi ja mitkä tuotteet sopivat yhteen? E.Ahlströmin Tunnelmataikurit auttavat! Valikoimastamme löydät sisustustuotteet kaikkiin tyyleihin ja tunnelmiin. Olemme tehneet avuksesi inspiroivat moodboardit, joiden avulla pääset vauhtiin ja voit valita niin värimaailman kuin tuotteet ravintolaasi. Lue myös artikkelimme Näin rakennat täydellisen terassitunnelman, jossa olemme keränneet tuotteita yhteen kolmeen eri tyyliin.


Toggle Nav
Ostoskori