Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Iittala

Iittala

Ajattomat, käytännölliset ja käyttöä kestävät tuotteet ovat olleet Iittalan lasitehtaan perustamisesta vuodesta 1881 lähtien Iittalan muotoilulle tunnusomaisia. Uraauurtavien muotoilijoiden kanssa yhteistyössä syntynyt valikoima pitää sisällään useita tyylikkäitä sarjoja kattaukseen. Iittalalle muotoilu on inhimillinen asia. Se on tapa katsoa eteenpäin ja kertoa tarinoita alati muuttuvasta maailmasta. Iittala yhdistää jännittäviä, yllättäviä ja inspiroivia elementtejä luodakseen jotain omaperäistä ja oivaltavaa. Iittalan tunnetuin lasiesine on kenties ikoninen Alvar Aallon suunnittelema Aalto-maljakko.

Valikoimastamme löydät Iittalan pohjoismaista elämäntyyliä henkivät lasit, lautaset, kulhot, mukit sekä tarjoiluastiat. Klassinen ja yksinkertainen Teema-sarja helpottaa kattausten suunnittelemista, sillä sarjan tuotteet ovat monipuolisesti yhdisteltäviä. Aalto-sarja ilahduttaa tunnistettavalla muotoilullaan ja Essence-sarjan yhteneväiset ja keskenään samankorkuiset viinilasit kruunaavat kattauksen.  

Tuotteet 1-36 / 112

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-36 / 112

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Toggle Nav
Ostoskori