Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Creative studio

Creative studio -näyttelytilamme Kuortaneenkadulla Helsingissä palvelee sinua, ravintola-alan ammattilainen! Creative studio tarjoaa upeat puitteet kokemuksellisempaan kattaus- ja sisustussuunnitteluun. 

Olitpa sitten avaamassa kokonaan uutta yksikköä tai uudistamassa jo olemassa olevaa, hae inspiraatiota Creative studioltamme - ideoiden ja esillepanojen aarreaitasta! Hurmaamme sinut showroomimme valtavalla tuotevalikoimalla, kauniilla yksityiskohdilla ja runsailla kattaus- ja somistusideoilla!

Kattaus- ja konseptisuunnittelua Creative studiolla

Anna meidän auttaa, kun haaveilet uudesta! Rakennamme kanssasi Creative studiollemme ravintolasi tyylin mukaiset kattaukset ja esillepanot ja valitsemme parhaiten tyyliin istuvat astiat, kattaus- ja keittiötarvikkeet ja somisteet. Saat kerralla kaiken: voimme suunnitella myös tyyliin sopivat työvaatteet, ravintolakalusteet, tekstiilit. 

Creative studiolla pääset testaamaan, tuntemaan ja kokemaan!

Tutustu sisustustrendeihin!


Sijainti

Kuortaneenkatu 1, 00520 Helsinki

Löydät luoksemme kätevästi julkisilla kulkuvälineillä tai omalla autolla. Autolla saapuville parkkipaikkoja löytyy kiinteistössä sijaitsevasta Aimo Parkista.

Creative studio on avoinna ajanvarauksella arkisin klo 8–16. Varaa aika asiakaspalvelusta: 010 3495 100, asiakaspalvelu@eahlstrom.fi.

Toggle Nav
Ostoskori