Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Matfer Bourgeat

Matfer Bourgeat on maailman johtava ammattikeittiön astioiden ja välineiden valmistaja. Ranskalaisella ammattitaidolla muotoillut tuotteet keskittyvät ennen kaikkea ergonomiaan ja toimivuuteen. Jatkuvalla innovaatiotyöllä varmistetaan tuotteiden ajankohtaisuus ja asema markkinoilla. Tuotteiden muotoilu vastaa siten aina parhaiten ravintola-alan ammattilaisten tarpeita. Matfer Bourgeat tekee ravintola-alan ammattilaisille mahdolliseksi toteuttaa uusimpien ruokatrendien mukaisia aterioita ja esillepanoja, vaivattomasti. 

Keittiövälineistä GN-astioihin, kattiloista ja paistoastioista vaunuihin – löydät kaiken tarvittavan ammattikeittiöön Matfer Bourgeatin valikoimasta verkkokaupastamme! Matfer Bourgeatin kestävät keittiö- ja tarjoilutuotteet ovat tehty laadukkaista materiaaleista ja suunniteltu jatkuvaan käyttöön. Laadustaan tunnetut pannut kestävät todella korkeita lämpötiloja ja pitävät pintansa loistavasti.

Tuotteet 1-36 / 264

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-36 / 264

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Toggle Nav
Ostoskori