Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Sambonet Paderno

Sambonet Paderno on valmistanut laadukkaita aterimia jo vuodesta 1856. Nykyisin yrityksen tarjonta pitää sisällään lisäksi käytännöllisiä keittiövälineitä ja -astioita sekä tarjoilutuotteita. Sambonet Paderno edustaa italialaista huippuosaamista ja etenkin aterimet ovat vakiinnuttaneet paikkansa ruokapöydästä toiseen Italian perustamisesta alkaen. 60-luvulta alkaen Sambonet Paderno on tehnyt yhteistyötä monien taidokkaiden suunnittelijoiden kanssa. Tämän ansiosta tuotevalikoima on kasvanut monipuoliseksi, tarjoten sekä keittiöön että kattaukseen tyyliä ja toimivuutta.

Tutustu Sambonet Padernon designiin verkkokauppamme valikoimassa, josta löydät muun muassa keittiövälineet, kattilat ja paistoastiat sekä aterimet. Vintage 1965 -sarjan kauniit kattilat tuovat nostalgista tunnelmaa ruoanlaittoon. Nostalgisuus jatkuu myös aterimien puolella, sillä antiikkista tyyliä edustavat Cream Antique Champagne -aterinsarjan pehmeän kultaiset teräsaterimet tuovat kattaukseen ainutlaatuisia yksityiskohtia.

Tuotteet 1-36 / 88

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-36 / 88

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Toggle Nav
Ostoskori