Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Kyltitys

Kyltitys

Tuotteet 1-36 / 121

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-36 / 121

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Kyltitys

Kyltit ja opasteet ravintolassa

Hyvä asiakaspalvelu ravintolassa, kahvilassa tai kaupassa tarkoittaa myös sujuvaa asiakkaiden opastamista sekä riittävää infoa tarjolla olevista tuotteista. Kyltitys ravintolassa ei siis ole mitäänsanomaton pikkujuttu vaan kylttien, opasteiden ja menun esittelyyn asiakkaille kannattaa satsata huolella. Nämä kaikki ovat iso osa ravintolan markkinointia ja siksikin tärkeä asia.

Jotta asiakkaiden palveleminen olisi mahdollisimman sujuvaa ja asiakkaille miellyttävää, huolehdi riittävästä ohjeistuksesta kauniiden opasteiden ja liitutaulujen avulla. Valikoimastamme löytyvät säänkestävät A-taulut ravintolan ovelle, erilaisia itsekseen seisovia liitutauluja sekä liitutaulutusseja, joilla tekstit on helppo kirjoittaa ja pyyhkiä pois. Päästä luovuutesi valloilleen ja käytä liitutaulujulistetta tarralla. Tarraliitutaulun voi kiinnittää seinään tai vaikkapa kattilaan! 

Menu kauniisti esille menutauluilla

Kiinnitä asiakkaan huomio olennaiseen ja esittele päivän menu kauniilla menutaululla. Eri tyyliset menutaulut tuovat buffet-pöytään tai ravintolapöytään sopivaa tunnelmaa. Menutauluja voit käyttää myös esimerkiksi kaupan palvelutiskillä asiakkaiden ohjaamiseen ja tuotetiedoista kertomiseen. 

Menualustat nopeuttavat asiakaspalvelua

Puisilla menualustoilla esittelet ravintolan menun asiakkaalle tyylikkäästi pöydässä. Klipsikiinnityksellä toimiviin menualustoihin ravintolan päivittäin vaihtuva ruokalista on helppo vaihtaa. Isokokoiset menualustat toimivat hyvänä taustana myös julisteille ja menualustan jalusta pitää ne tukevasti pystyssä. Valikoimastamme löytyy myös itsestään seisovia kaksipuoleisia pienikokoisia menualustoja, jotka voi jättää ravintolan pöytään esimerkiksi lounasaikana nopeuttamaan palvelua.

Klipsit ja menukorttipidikkeet tuotteiden esittelyyn buffetpöydässä, palvelutiskissä tai vitriinissä

Pienikokoiset korttipidikkeet ja klipsit sopivat erinomaisesti esittelemään tuotteita vitriinissä, palvelutiskissä tai buffetpöydässä. Käytä klipseihin ja pidikkeisiin muovisia pöytäkortteja, joita voi käyttää yhä uudelleen.

Löydät taulut, liitutaulut, menukehykset, klipisit ja muut opastuksen onnistumisen edellytykset laajasta valikoimasta E.Ahlströmin verkkokaupasta. 

Toggle Nav
Ostoskori