Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Bauscher

Bauscher

Saksalaisen posliinitehdas Bauscherin astiat tunnetaan ympäri maailman paitsi ensiluokkaisesta kestävyydestään myös monipuolisuudestaan. Bauscher tuottaa korkealaatuisia tuotteita nykyaikaisella ja kestävällä designilla. Syvä ymmärrys asiakastarpeesta ja eri markkinoista on tehnyt Bauscherista johtavan toimittajan ja yhteistyökumppanin kansainvälisillä astiastomarkkinoilla.

Runsas astiavalikoima vastaa vaativiin hotellien, ravintoloiden, kahviloiden kuin julkishallinnon kohteiden tarpeisiin. Lisäksi astioihin on tarjolla laaja kirjo erilaisia koristeluita, joko valmiita tai ravintolan oman suunnitelman mukaisia. Bauscherin astiat valmistetaan Saksan Baijerissa ISO-sertifioidussa tehtaassa. 

Valikoimastamme löydät esimerkiksi Scope-sarjan, joka tekee vaikutuksen päättäväisellä yksinkertaisuudellaan. Kulhojen minimalistinen muotoilu vastaa perinteistä alkuperäistä muotoa ja pintakuvio tekee Scopesta mielenkiintoisen monenlaisille gastrotyyleille. Marie Christine-sarjassa on sen sijaan barokin viehätystä, joka saa myös nuoren ja trendikkään yleisön innostumaan.

Tuotteet 1-36 / 464

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-36 / 464

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Toggle Nav
Ostoskori