Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Astiat

Astiat

Tuotteet 1-36 / 2945

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-36 / 2945

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Ravintolan astiat

Ammattikäyttöön suunnitellut ravintola-astiat, kuten lautaset, kulhot sekä mukit ja kupit, kestävät kovassa käytössä ja tuovat ilmettä ravintolan kattaukseen. Meillä on Suomen laajin valikoima erilaisia astioita, joista varmasti löytyy joka tyyliin ja tunnelmaan sopiva.

Seuraamme maailman kattaustrendejä tiiviisti ja poimimme valikoimaamme uutuusastioita useamman kerran vuodessa.  
Valikoimissamme on astioita kaikkiin tarpeisiin ja kattauksiin, lautasten lisäksi kulhoja, dippikippoja, kuppeja, mukeja, vateja, melamiini- ja muoviastioita, teatterilautasia ja pizzalautasia.

Tutustu astioiden lisäksi gn-vuokiin ja -astioihin, jotka mahdollistavat tehokkaan ruoanlaiton, varastoimisen, kuljetuksen sekä esillelaiton.

Etsitkö astioita kotiisi? Kuluttajana voit tilata valikoimamme astiat netistä kuluttajakaupastamme

Astiat ja astiastot ravintolaan

Laaja astiavalikoima ammattikeittiöiden tarpeisiin on hioutunut palvelemaan ammattikeittiöiden vaativia tarpeita: ammattikäyttöön suunniteltujen astioiden ominaisuuksia ovat mm. astioiden kova kulutuksenkesto, pinottavuus, helppo puhdistettavuus sekä linjakas, ergonominen ja käyttötarkoitukseen sopiva muotoilu. Oma juttunsa on julkishallinnon tarpeisiin sopiva astiasto, joissa on mietitty erityisen tarkasti toiminnallisuutta, värejä, muotokieltä, mittasuhteita, hygieenisyyttä ja puhdistettavuutta. Valikoimissamme on myös muoviastioita, jotka sopivat esimerkiksi päiväkotien käyttöön.

Vastuullisena toimijana mahdollistamme myös astioiden kierrätykseen, jotta vanhat astiat eivät päätyisi kaatopaikoille. Tutustu AINIA®-kiertotalouspalveluumme, joka antaa astioille uuden elämän! Esimerkiksi Compass Groupin varastojen kätköissä olleet vanhat Arabian lautaset otettiin Musiikkitalolla hyötykäyttöön. Ne ennallistettiin E.Ahlströmin ja Astiakorjaamon yhteisen AINIA®-kiertotalouspalvelun avulla, jossa vanhat harmaat ja kolhiintuneet lautaset korjattiin uudenveroisiksi. Lue lisää Helsingin Musiikkitalon referenssistä


Kuinka valita oikeat astiat?

Ravintolan astiaston valintaan vaikuttavat monet seikat ja me haluamme auttaa sinua valitsemaan oikein. Oikeanlainen astia tuo tarjoiltavan annoksen parhaiten esille. Se ilahduttaa asiakasta sekä keittiössä työskentelevää henkilökuntaa niin toimivuudellaan, laadullaan kuin ulkomuodollaan.

Ravintolan astioilta kysytään kestävyyttä. Ammattikäyttöön valmistetut posliiniastiat poltetaan useamman kerran kuumassa uunissa ja lasitetaan timantinlujalla lasitteella, mikä tekee astioista ravintolakäytössä pitkäikäisiä ja hygieenisiä.

Kun valitset astioita ravintolaan, muista:

  • laadukkaat astiat kestävät käytössä pitkään
  • kova lasite astian pinnassa estää naarmuuntumisen ja pitää astian hygieenisenä
  • astioiden saatavuustakuu mahdollistaa astiaston täydentämisen tulevina vuosina
  • laaja astiavalikoima mahdollistaa erottumisen muista toimijoista


Maan kattavin astiavalikoima

Laaja valikoimamme täydentyy jatkuvasti asiakkaiden tarpeiden, uusien trendien ja käyttötarkoitusten perusteella. Edustamiemme astiavalmistajien valikoimasta löydät astiat niin Michelin-tähden ansainneihin ravintoloihin, kotoisiin kahviloihin kuin julkishallinnon potilasruokailuun. Suurin osa astiastoistamme on mahdollista saada valkoisena ja useimpiin on saatavilla erilaisia tehtaan vakiokoristeluita. Osaan astioistamme voi myös teettää omaan ravintolaan ja liikeideaan sopivan värin, logon tai tunnuksen.

Lue lisää tarjoamistamme palveluista, ideoista ja referensseistä: 

Toggle Nav