Hyppää pääsisältöön

Palvelut

Palvelemme HoReCa-alaa niin, että meiltä saa kaiken tarvitsemansa samasta paikasta ja luonnollisesti joustavasti kilpailukykyiseen hintaan. Toimintamme ohjenuorana on etsiä yhdessä asiakkaan kanssa paras mahdollinen ratkaisu kulloiseenkin hankintatarpeeseen. Kokenut ja ammattitaitoinen myyntihenkilöstömme on tottunut kehittämään erilaisia vaihtoehtoja ja räätälöimään yksilöllisiä kokonaisratkaisuja. Näin toimien tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden keskittyä omaan ydinosaamiseensa.

Tuotevalikoimamme vastaa parhaiten tämän päivän erityisvaatimuksia ruoanvalmistuksessa ja tarjoilussa, oli kyseessä sitten julkishallinnon ruokahuoltoyksikkö, huoltamoravintola, toimisto tai viiden tähden hotelli. Tuotteittemme korkea laatu, pitkä käyttöikä, taattu saatavuus, luotettavat valmistajat ja hyvä hinta-laatusuhde ovat arvoja, joihin voi luottaa ja jotka tuottavat asiakkaallemme lisäarvoa.

Olemme rakentaneet monipuolisen palvelukokonaisuuden, jonka avulla on helppo tehdä valintoja. Tervetuloa tapaamaan meitä, kun olet hankkimassa keittiö- ja kattaustarvikkeita sekä kalusteita. Se säästää aikaa, vaivaa ja rahaa!