Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Cocktail- ja drinkkilasit

Cocktail- ja drinkkilasit

Tuotteet 1-36 / 138

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-36 / 138

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Cocktail- ja drinkkilasit  

Drinkki- ja coctaillaseihin rakennat upeat drinkit, joissa maut ja kauniit sävyt pääsevät oikeuksiinsa. Koristeelliset drinkkilasit tuovat näyttävyyttä kattaukseen sekä koristeellisuutta baarihyllyihin.

Hyvännäköisiä coctail-laseja voi käyttää baarin somistamistukseenkin. Puhdaslinjaiset, kauniit lasit taas ovat omiaan korostamaan juoman rakennetta ja väriä.
Kaikki drinkkilasimme ja coctail-lasimme ovat ammattikäyttöön ja ravintolakäyttöön suunniteltuja, ja siis ensiluokkaisen kestäviä.

Laajat coctailmaljat ja margarita-lasit soveltuvat erityisen hyvin erilaisten liköörien, juomasekoitusten ja näyttävien cocktailian tarjoiluun. Suurimmat maljat sopivat koko pöytäseurueen juoman tarjoiluun. Maljoja voi käyttää myös jälkiruokien tarjoiluun. Kauniisti valoa heijastavat Gin & Tonic -lasit käyvät myös Aperol- tai muiden spritzien tarjoiluun. Korkeisiin grogilaseihin saat sekoitettua myös virkistävät, reilun kokoiset mocktailit. Valikoimissamme on myös erilaisia Moscow Mule -mukeja sekä Martini-laseja. 

Valikoimastamme löydät upeat drinkkilasit ja jalalliset cocktailmaljat, joissa sekä juomien maut, että kauniit sävyt pääsevät taatusti oikeuksiinsa. Kaikki valikoimamme drinkkilasit ovat ammattikäyttöön suunniteltuja, joten ne ovat myös ensiluokkaisen kestäviä.

Yksityisasiakas, osta cocktail- ja drinkkilasit kuluttajakaupastamme.

Toggle Nav
Ostoskori