Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Schönwald

Schönwald

Saksalaisen Schönwaldin astiasarjat saavat säännöllisesti tunnustusta muotoilukilpailuissa – eikä ihme, sillä astioiden suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota Horeca-alan ammattilaisilta saatuun palautteeseen. Laadukkaat astiat sopivat käyttöön niin ravintolaan, kahvilaan kuin hotelliinkin ja niiden kestävyys perustuu korkeaan reunojen iskunkestävyyteen sekä kovuuteen. Kauniit, kestävät ja käytännölliset posliiniastiat valmistuvat Saksan Baijerissa ISO-sertifioidussa tehtaassa. 

Schönwaldin laaja valikoima tarjoaa klassista valkoista astiastoa esimerkiksi Connect-, Delight- sekä Fine Dining -sarjoissa. Modernia tyyliä edustavat Shiro, Connect Beam sekä Signature. Selkeälinjainen 898-sarja sopii erinomaisesti myös sairaalaan tai palvelutaloon ja Coffee tasting -sarja kahvilaan tai baariin. Astiastoon omaperäistä kuviointia kaipaavalle löytyvät astiat muun muassa Vibes- ja Character -sarjoista. 

Tuotteet 1-36 / 358

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-36 / 358

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Toggle Nav
Ostoskori