Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Fiskars

Fiskars

Fiskarsin laadukkaat keittiövälineet juontavat juurensa jo 1600-luvun Suomesta. Yrityksen edistyksellisen muotoilun tavoitteena on tehdä ruoanlaitosta vaivatonta ja lisätä sen mukavuutta. Käytännölliset keittiövälineet ja -veitset voi tunnistaa veikeän oransseista yksityiskohdista. Fiskarsin ikoniset oranssikahvaiset sakset mullistivat saksien käyttömukavuuden, ja muut ergonomisesti muotoillut tuotteet seuraavat saksien esimerkkiä toimivista keittiövälineistä.

Fiskars-valikoimamme Functional Form -keittiövälineillä ruoanlaitto sujuu niin ammatti- kuin kotikeittiössä ilman kommelluksia. Tuotteet kestävät jopa 220 °C:n lämpötilan ja niissä on naarmuttamattomat silikonireunat, jotka suojaavat pannun pintaa. ReNew-sakset ovat sen sijaan ympäristöystävällinen vaihtoehto erilaisiin leikkuutöihin. Löydät verkkokaupastamme sekä ReNew-keittiösakset että -yleissakset, joissa on erinomainen leikkuuteho.

33 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

33 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Toggle Nav
Ostoskori