Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Työvaatteet

Työvaatteet

Tuotteet 1-36 / 216

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. housut-unisex-musta-1
  Housut unisex, musta
  (sis. 24% ALV) <span class="price">50,23 €</span> 62,29 €
  50,23 € (ALV 0 %)
  (ALV 0 %)
  50,23 €
 2. kokkipaita-unisex-valkoinen-1
  Kokkipaita unisex, valkoinen
  (sis. 24% ALV) <span class="price">52,85 €</span> 65,53 €
  52,85 € (ALV 0 %)
  (ALV 0 %)
  52,85 €
 3. kokkipaita-unisex-musta-1
  Kokkipaita unisex, musta
  (sis. 24% ALV) <span class="price">56,81 €</span> 70,44 €
  56,81 € (ALV 0 %)
  (ALV 0 %)
  56,81 €
 4. gourmet-kokkitakki-unisex-valkoinen-1
  Gourmet-kokkitakki unisex valkoinen
  (sis. 24% ALV) <span class="price">54,41 €</span> 67,47 €
  54,41 € (ALV 0 %)
  (ALV 0 %)
  54,41 €
 5. gourmet-kokkitakki-unisex-valkoinen-1
  Gourmet-kokkitakki unisex valkoinen
  (sis. 24% ALV) <span class="price">56,79 €</span> 70,42 €
  56,79 € (ALV 0 %)
  (ALV 0 %)
  56,79 €
 6. kokkitakki-unisex-musta-1
  Kokkitakki unisex, musta
  (sis. 24% ALV) <span class="price">50,16 €</span> 62,20 €
  50,16 € (ALV 0 %)
  (ALV 0 %)
  50,16 €
 7. kokkitakki-unisex-valkoinen-1
  Kokkitakki unisex, valkoinen
  (sis. 24% ALV) <span class="price">45,52 €</span> 56,44 €
  45,52 € (ALV 0 %)
  (ALV 0 %)
  45,52 €
 8. elo-housut-unisex-musta-1
  Elo-housut unisex, musta
  (sis. 24% ALV) <span class="price">54,09 €</span> 67,07 €
  54,09 € (ALV 0 %)
  (ALV 0 %)
  54,09 €
 9. tiina-housut-naisten-musta-1
  Tiina-housut naisten, musta
  (sis. 24% ALV) <span class="price">96,55 €</span> 119,72 €
  96,55 € (ALV 0 %)
  (ALV 0 %)
  96,55 €
 10. helmi-paitamekko-musta-1
  Helmi-paitamekko, musta
  (sis. 24% ALV) <span class="price">112,65 €</span> 139,69 €
  112,65 € (ALV 0 %)
  (ALV 0 %)
  112,65 €
 11. anna-paita-naisten-musta-1
  Anna-paita naisten, musta
  (sis. 24% ALV) <span class="price">117,64 €</span> 145,87 €
  117,64 € (ALV 0 %)
  (ALV 0 %)
  117,64 €

Tuotteet 1-36 / 216

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Työvaatteet ravintolaan ja keittiöön

Tarjoamme laajan valikoiman työvaatteita ravintola-alan ammattilaisille, kuten tarjoilijoille ja kokeille niin keittiöihin, ravintolasaleihin kuin kahviloihin. Olemme valinneet valikoimiin ajassa olevia trendikkäitä ja toiminnallisia, ravintolan arjessa toimivia työasuja. Ja mikä tärkeintä: työvaatemallistomme materiaalit ovat myös miellyttäviä pitää ja käyttää.

Valikoimamme työvaatteet on suunniteltu käytännöllisyyttä ja mukavuutta ajatellen. Kokkien vaatteissa on otettu huomioon esimerkiksi keittiön kuumuus ja tarjoilijoiden vaatteissa rypistymättömät ja helposti puhdistettavat materiaalit. Valikoimamme työvaatteet jokainen kokki ja tarjoilija pukee taatusti mielellään päälle!

Ravintola-alan työvaatteet - toimivaa ja tyylikästä

Me E.Ahlströmillä olemme pitkän linjan ravintola-alan ammattilaisia ja viettäneet monta vuotta työvaatteissa itsekin. Tiedämme, miltä hyvät kokin ja tarjoilijan työvaatteet tuntuvat – ja mikä ilo on laittaa kaunis ja toimiva työasu päälle joka päivä! Ravintola-alan työvaatteissa näemme tärkeänä toiminnallisuuden ja ajassa olevan, mutta aikaa kestävän suunnittelun. Tunnemme myös tuotteidemme tarinan ja tiedämme missä valikoimamme työvaatteet on tehty.

Kokin ja tarjoilijan vaatteet

Valikoimamme ravintolatyövaatteet - paidat, mekot, kokkitakit ja housut - ovat saatavissa sekä miesten että naisten malleissa, eri väreissä ja eri kuoseissa. Löydät verkkokaupastamme myös monipuolisen valikoiman ravintolakäyttöön sopivia tyylikkäitä essuja ja essumekkoja.

Kokinvaatteissa, kuten elintarviketeollisuudessa ylipäänsä, suositaan useimmiten valkoisia vaatteita. Valkoisessa kokintakissa näkyy helpoiten lika, joten se tulee vaihdettua ja pestyä useammin. Perinteinen kokin vaatetus sai vaikutteensa 1800-luvun Ranskasta, jolloin valkoiset takit olivat kaksirivisiä. Kokin hatuissa korkeus on kertonut ammattilaisen statuksen: korkein kokkihattu on ollut keittiömestarilla kun taas apukokit ovat käyttäneet matalampaa kokoin päähinettä. Nykyisin keittiövaatteissa on enemmän väri- ja mallivaihtoehtoja, joten voit helposti valita konseptiisi sopivat tarjoilijan ja kokin asut.

Mitä ravintolan työvaatteilla voi viestiä?

Ravintolaan ja keittiöön valittavilla työvaatteilla voit tukea sekä henkilökunnan työssä viihtyvyyttä että ravintolan brändiä. Työvaatteiden avulla sinulla onkin erinomainen mahdollisuus erottautua ja kertoa asiakkaille minkälaisesta ravintolasta on kysymys.

Valmisvaatemallistoa voimme personoida erilaisilla painatuksilla ja brodeerauksilla. Isompiin projekteihin voimme myös toimittaa päämieskumppaneidemme kanssa räätälöityjä design-mallistoja. Suurimpaan osaan tuotteistamme on mahdollista tehdä brodeeraus tai muu merkkaus. Logopersonointi onkin tapa tehdä työvaatteista uniikkeja ja lisätä yrityksen laatumielikuvaa. Logomerkatut työvaatteet auttavat sinua luomaan laatumielikuvaa sekä erottumaan kilpailijoistasi. 

Trendikkäät ja mukavat, arjessa toimivat työvaatteet on mukava pukea päälle päivittäin. Parhaimmillaan ravintolan työvaatteet ovat sellaisia, että et halua työpäivän päätyttyä ottaa niitä pois. Lähes kaikki mallistomme vaatteet ovat pesulapestäviä.

Huolla ravintolan työvaatteet oikein

Elintarvikkeita käsittelevän henkilön vaatetus on osa elintarvikehygieniaa, jolla pyritään ehkäisemään elintarvikkeita ylimääräiseltä saastumiselta. Kokin ja tarjoilijan asun suositukset ovat hieman erilaiset. Pääsääntöisesti pakkaamattomia elintarvikkeita käsittelevällä henkilöllä tulee olla päähine sekä elintarviketiloihin soveltuvat jalkineet. Työpuvun tulee olla helposti puhdistettavissa ja sitä säilytetään erillään ulkovaatteista. Tarjoilijoilla on hieman eri vaatimukset ja heidän ei ole päähinettä pakko käyttää. Tarjoilijan asussa voi kulkea myös työmatkat. 

Kestävät ja laadukkaat työvaatteet ovat elinehto niin ravintoloille kuin muillekin elintarvikealalla työskenteleville yrityksille. Vaatteita pestään usein korkeissa lämpötiloissa jo ihan hygieniasyistä, mikä lisää työvaatteiden kulutusta. 

Muistilista työvaatteiden huoltamiseen:

 • Oikea pesulämpötila irrottaa lian. Pese siis työvaatteet vähintää 60 asteessa.
 • Pesukoneen ylitäyttöä kannattaa välttää, sillä liian ahtaasti täytetty kone ei välttämättä puhdista niin tehokkaasti. Lisäksi tekstiiliin voi jäädä pysyviä laskoksia. 
 • Isommat tahrat tulisi pyyhkiä tuoreeltaan tai käyttää erillistä tahranpoistoa ennen pesua.
 • Valitse pesuaine huolella: valkoisten tekstiilien valkaisuun käytetään usein hapettavia aineita, kuten natriumhypokloriittia ja vetyperoksidia. Nämä ovat tekstiileille usein raskaita ja kuluttavia.
 • Katso, kestääkö työvaatteesi rumpukuivauksen. Vaatteet kannattaa oikaista heti pesun jälkeen, jolloin ne pysyvät sileämpinä. Vaatteet kannattaa silittää aina nurjalta puolelta.
 • Varmin tapa pitää työvaatteet hyvänä ja puhtaana kriteerien mukaan, on valita niille asiantunteva pesulapalvelu.

Muista käydä lukemassa myös vinkkimme ravintolan työvaatteiden valintaan.

Varaa aikaa työvaatteiden sovitukseen

Tule sovittamaan oikeat koot Creative studiollemme! Voit varata ajan koko henkilökunnalle työvaatteiden sovitukseen tai henkilökunta voi sovittaa vaatteet omien aikataulujensa mukaan. Creative studio -näyttelytilamme Kuortaneenkadulla Helsingissä

On hyvä varata aikaa riittävästi mallien sovitukseen. Näin varmistat, että jokainen kokki ja tarjoilija saa juuri itselleen sopivat työvaatteet. Valmisvaatemalliston toimitusajat ovat noin 1- 4 viikkoa tilauksesta. Erilaiset asiakkaalle räätälöidyt painatukset ja brodeeraukset vaikuttavat toimitusaikaan.

Kun ravintolan työvaatteiden hankinta on sinulle ajankohtaista, suunnitellaan yhdessä henkilökunnallesi sopivat työvaatteet. Työasujen sovittaminen ennen ostopäätöstä kannattaa aina ja meiltä löytyykin mallit kaikista tuotteistamme. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin sovitaan aika sovitukselle!

Toggle Nav
Ostoskori