Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Churchill

Churchill

Englantilainen posliinitehdas Churchill on yksi maailman johtavista keraamisten, ammattikäyttöön suunniteltujen astioiden valmistajista ja samalla myös kattausalan trendisetteri: vuonna 1795 perustettu yritys julkaisee neljä kertaa vuodessa uusia värejä ja muotoja astia- ja esillepanosarjoihinsa – aivan kuten muotitalot maailmalla. Yli 225 vuoden innovaation, intohimon ja asiantuntemuksen rikkaalla historialla Churchill tunnetaan luontevana yhteistyökumppanina ravintola-alalla.

Jatkuvien parannusten, pitkäikäisyyden ja kestävyyden eteen, Churchill kiinnittää erityistä huomioita vastuulliseen tuotantoon. Churchillin laajasta valikoimasta löytyy sekä klassisia että ajan hermolla olevia astiasarjoja niin kattaukseen kuin buffet-pöytään ja vitriiniin. Churchillin Raku-astioita löytyy esimerkiksi Nooa-ravintolasta Turusta ja Järvenpään Bistro en Placessa käytössä on Stonecast Plume-astiat.

Suomessa Churchillin astioita myy yksinoikeudella E.Ahlström.

Yksityisasiakas, tutustu Churchill-valikoimaan kuluttajakaupassamme.

Tuotteet 1-36 / 812

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-36 / 812

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Toggle Nav
Ostoskori