Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Tarjoilu

Tarjoilu

Tuotteet 1-36 / 2109

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-36 / 2109

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Tarjoilu

Ravintoloiden ja kahviloiden tarjoiluun ja salityöskentelyyn liittyvät tuotteet on jaoteltu käyttötarkoituksensa ja käyttökohteensa mukaan. Löydät tarjoiluastiat, tarjottimet, buffet-pöydän astiat, ottimet, kylmälevyt, lämpölevyt, resot, juoma-annostelijat, menukyltit ja klipsit sekä monet muut tarjoiluun liittyvät tuotteet laajasta valikoimastamme.

Autamme sinua löytämään ravintolasi tyyliin ja tunnelmaan sopivat tarjoiluastiat ja kattaustuotteet!

Tarjoilutuotteet jokaiseen tarpeeseen

Tuotevalikoimastamme löytyy ratkaisut jokaisen ammattilaisen tarpeeseen. Oli sitten kyseessä ravintola, kahvila, baari, henkilöstöravintola, sairaalan suurkeittiö, kouluruokailu tai kaupan valmisruokatiski, valikoimastamme löytyvät sopivat tarjoilutuotteet kuhunkin tarpeeseen. Valikoimamme tarjoilutuotteet on suunniteltu ammattimaista käyttöä ajatellen ja ne on valmistettu kestävistä materiaaleista. Ne on helppo pitää puhtaana ja niihin on yleensä saatavilla varaosia ja täydennyksiä vuosienkin päästä.

Tarjoiluastioiden valinta

Tarjoilutuotteet ja -astiat ovat usein näkyvin osa ravintolatoimintaa ja ruokapalvelua, joten tuotteiden valinnalla on suuri merkitys asiakkaiden kokemaan elämykseen. Laadukkailla ja innovatiivisilla tarjoilutuotteilla korostetaan ja viimeistellään valittua liikeideaa ja toisaalta niillä helpotetaan ruokapalvelutoiminnan arkea.

Tarjoilutuotteita valmistetaan eri materiaaleista, joilla kaikilla on omat ominaisuutensa. Esimerkiksi laadukkaat posliiniastiat ovat kestäviä ja varaavat hyvin kylmää ja lämmintä, mutta voivat olla raskaita käsitellä. Puu, luonnonkivi ja erilaiset tekstiilit luovat tehokkaasti tunnelmaa kattauksiin. Luonnonmateriaalien puhdistuksessa kannattaa olla tarkkana. Kauniita ja käytännöllisiä muovisia tarjoiluastioita löytyy myös laaja valikoima. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään luomaan asiakkaan toiveiden mukaisen kokonaisuuden ja opastaa valintojen kanssa.

Suomen kattavin tarjoilutuotevalikoima

Tarjoilutuotteissa trendit ja tarpeet vaihtelevat nopeasti, joten valikoimamme päivittyy jatkuvasti uusilla tuotteilla. Monipuolinen tavarantoimittajaverkostomme takaa sen, että maailman uusimpien tarjoilutrendien mukaiset tuotteet ovat saatavilla ensimmäisenä juuri meiltä. Valikoimassamme on paras valikoima kattaustuotteita, joilla asiakkaamme voivat erottua edukseen ja saada toimintansa sujumaan joustavasti. Valtaosaa valikoimastamme varastoidaan Helsingin varastossamme, josta toimitamme tuotteet sujuvasti kaikkialle Suomeen."