Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Pienkoneet

Pienkoneet

Tuotteet 1-36 / 168

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-36 / 168

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Pienkoneet

Ravintolakeittiön pienkoneet ovat tehokkaita apulaisia moneen eri työvaiheeseen ja tilanteeseen. Saat meiltä kaikenlaiset pienet keittiökoneet kahvinkeittimestä vaakaan ja sous-vide-neulasta kutteriin.

Kahvin- ja vedenkeittimet ravintolakeittiöön

Jos henkilökunnalta kysyy, tärkein pienkone keittiöön on tietenkin laadukas kahvinkeitin. Valikoimissamme on suositut ja laadukkaat Moccamaster-kahvinkeittimet ja Moccamaster varaosat sekä erilaisia tyylikkäitä vedenkeittimiä. Näillä keittää henkilökunnan kahvit nopeasti ja varmasti.

Kutterit, yleiskoneet ja sauvasekoittajat

Kauttamme saat laadukkaat DITO-kutterit, vihannesleikkurit ja yleiskoneet. Kestävällä ja monipuolisella kutterilla voit soseuttaa, sekoittaa, hienontaa, pilkkoa ja emulgoida helposti ja nopeasti. Yleiskoneella teet kaikenlaiset taikinat varmasti ja laadukkaasti.

Pienempien määrien sekoittamiseen valikoimistamme löytyvät sekä laadukas Bamix-sauvasekoitin että isompien määrien DITO-sauvasekoitin. Sauvasekoittimien helppoa säilyttämistä varten kannattaa hankkia myös sauvasekoittimen seinäteline.

Laitteiden huollon hoidamme puolestasi yhteistyökumppaneidemme kautta.

Mittarit ja vaa’at

Tarkempaan keittiötyöskentelyyn valikoimissamme on runsaasti erilaisia vaakoja ja mittareita. Omavalvontaan sopivat digitaaliset lämpömittarit toimivat paristoilla. Sokerilämpömittarit sekä esimerkiksi pizzauunien lämpöä mittaavat infrapunamittarit antavat varman ja tarkan tuloksen. Digitaalinen ajastin keittiössä tuo lisävarmuutta tilanteisiin, joissa valmistus on sekunneista kiinni.
Verkkovirtaan kytkettävät tai pattereilla toimivat vaa’at punnitsevat kaikkea 0,1 g tarkkuudesta 60 kiloon asti.

Pienlaitteet annosten viimeistelyyn

Viimeinen silaus annoksille syntyy tohottimella. Kaasupolttimella saat kauniin paistopinnan hetkessä esimerkiksi creme bruleeseen tai kalalle.  Ammattikäyttöön tarkoitettu sifoni valmistaa hetkessä ison määrän kuumaa tai kylmää vaahtoa ja annostelu lautaselle onnistuu kätevästi erilaisten suuttimien avulla. Astianpesukoneen kestävät sifonit löydät verkkokauppamme keittiön pienlaitteista.

Induktiolevyt

Liikkuvan kokin kätevä apuri on pöydälle sijoitettava induktioliesi. Induktioliesi sopii erinomaisesti myös cateringiin sekä food station -buffatarjoiluun. 

Toggle Nav
Ostoskori