Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Tietoa meistä

Elämä on hetkiä. Me E.Ahlströmillä haluamme, että mahdollisimman moni niistä on hyvä.

Yhdessä kanssasi takaamme, että kun asiakkaasi käy ravintolan pöytään nauttimaan, siinä hetkessä kaikki maut tulevat maistetuiksi, tuoksut ja tuntemukset tunnetuksi sekä visuaaliset ja äänimaailman elementit havaituksi. Sillä mitä on ateria ilman kaikin aistein koettua tunnelmaa?

Vain syömistä. 

Asiakkaaksi E.Ahlströmille

Tule meille yritysasiakkaaksi, saat heti jopa -15 % alennuksen ja paljon muita etuja! Täytä yrityksesi tiedot tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme, asiakaspalvelu@eahlstrom.fi .


E.Ahlströmin yrittäjät, myyntijohtaja Teija Sääksmäki ja toimitusjohtaja Petri Nupponen.


Terveisiä laatikon ulkopuolelta!

E.Ahlström on Suomen johtava ravintola-alan ammattilaisia palveleva maahantuoja ja tukkukauppa. Mutta olemme paljon muutakin: muun muassa suunnittelutalo ja konseptien rakentaja. Meiltä saat tuotteet ja palvelut ravintolallesi kaikkiin tyyleihin ja tunnelmiin. Etsitpä ravintolaan klassista, trendikästä, runsasta, minimalistista tai käytännöllistä, löydämme 400 brändimme valikoimasta varmasti oikeat tuotteet.

Autamme sinut voittajaksi ravintolan asiakaskokemuksen kehittämisessä

Anna meidän hurmata ensin sinut! Tutustu palveluihimme.


Tunnelman taikojia

Me E.Ahlströmillä olemme hetken taikureita: loihdimme ravintolasi hetkiin erilaisia hyviä tunnelmia. Inspiroidumme kohtaamisista ja haluamme aina tarjota jotain tavallisuudesta poikkeavaa: tehokkuutta, yllätyksiä ja innostumista.

Olemme onnistuneet, kun asiakkaasi mielessä häivähtää ajatus:

ONPA HYVÄ TUNNELMA!

Lisää hyviä hetkiä!

E.Ahlströmin perustaja Einar Ahlström korvasi koulutuksen ja rahan puutteen kirkkaalla visiolla, rohkeudella ja kekseliäisyydellä. Vuonna 1913 Einar perusti lasi- ja posliinikauppa E.Ahlströmin Helsingin Fredrikinkadulle ja siitä lähtien E.Ahlström on rakentanut ravintoloihin elämyksiä ruoan ympärille inspiroivasti ja rohkeasti. Einarin perinteitä kunnioittaen meillä on edelleen perheyhtiön arvot ja tunnelma.

E.Ahlström on toimivan johdon omistama. Meitä Einarin perikuntalaisia on lähes 50 henkeä, toimistomme ja varastomme sijaitsee Helsingissä.


Kuvat: Karoliina Jääskeläinen, Mikko Kaaresmaa

Toggle Nav
Ostoskori