Olet tunnelmataikureiden uudessa PRO-kaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Ajankohtaista


Uutta ja pinnalla nyt


Suomen Bocuse d'Or -joukkueen kesäkuulumiset

Tapasimme hyväntuulisen Suomen Bocuse d'Or -joukkueen Keskon kampuksella, kun tapahtuman yhteistyökumppanit kerääntyivät yhteen kertaamaan Budapestin kisatunnelmaa, ja suunnittelemaan tulevaa syksyä.


Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija finalistit vuodelle 2022

Toukokuu 2022

Ravintola-alan ammattilaisten suomenmestaruuskisojen finalistit on nyt valittu. Korkeatasoisten semifinaalien jälkeen finaali kisataan 27.-30.10.2022 Viini- ja Ruokamessuilla Helsingin Messukeskuksessa.


Mestarikokki 2022 -kilpailun tulokset

Toukokuu 2022

Mestarikokki 2022 kisattiin Gastro Helsinki -messuilla 18.-19.5.2022 ja voiton vei kilpailun nuorimmainen Jasper Juutinen kokkiparinsa Niki Sipilän kanssa!


Suomen Bocuse d'Or -edustaja kaudelle 2022-2023 on Johan Kurkela

Joulukuu 2021

E.Ahlström oli mukana kannustamassa joukkueita ja Suomen edustajan valintaa. Helsinkiläinen kokki Johan Kurkela on Suomen edustaja maailman merkittävimmässä kokkikilpailussa, Bocuse d'Orissa.


Vuoden Kokki -kisan tuomarina

Marraskuu 2021

Keittiön ja salin uudet suomenmestarit ovat selvillä - olimme mukana Vuoden Kokki -kisan tuomaristossa!


Vuoden Tarjoilija -kisan tuomarina

Toukokuu 2021

Vuoden Tarjoilija 2021 semifinaali kilpailtiin Ravintolakoulu Perhossa toukokuussa. E.Ahlström on vuosien ajan ollut Vuoden Tarjoilija ja Vuoden Kokki -kilpailujen yhteistyökumppani ja avainasiakaspäällikkömme Susanna Åström on vuosia ollut vaikuttamassa siihen, minkälaisilta lautasilta kokit tarjoilevat kisa-annoksensa tai mitä välineistöä tarjoilijakilpailuissa käytetään.

Toggle Nav
Ostoskori