Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden uudessa PRO-kaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Ajankohtaista


Uutta ja pinnalla nyt


Suomalaisella työllä ja yrittäjyydellä maailmanluokan tuotteita ja palveluita

Joulukuu 2022

Jo perinteeksi muodostunutta Osta työtä Suomeen -päivää vietetään perjantaina 2.12. E.Ahlström on johdon omistama yritys, joka voi suurella ylpeydellä sanoa takaavansa työtä ja toimeentuloa suomalaisille. Lue E.Ahlströmin myyntijohtajan ja yrittäjän Teija Sääksmäen kirjoitus yrittäjyydestä, sen haasteista ja onnistumisista lähes kuuden vuoden yrittäjätaipaleen varrelta.


Tommi Tuominen Bocuse d’Or Academy Finland ry:n puheenjohtajaksi

Marraskuu 2022

Bocuse d’Or Academy Finland ry on valinnut vuosikokouksessaan uuden hallituksen. Lähdin mukaan, koska mielestäni Bocuse d’Or on parhaita mahdollisia näyteikkunoita suomalaisen ammattitaidon esiin tuomiseen. Menestyminen näissä kilpailuissa on usein avain myös ruokaturismin ja -viennin kasvuun. Haluan antaa oman panokseni siihen, että Suomi pärjää maailman kovimmassa kokkikilpailussa, Tuominen sanoo.


Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija 2022

Lokakuu 2022

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija 2022 -kisat saatiin viikonloppuna päätökseen Viini & Ruoka -messuilla Helsingin Messukeskuksessa. Paljon onnea Vuoden Kokki 2022 Jonathan Slotte (Ravintola Palace, Helsinki) ja Vuoden Tarjoilija 2022 Joonas Heino (ravintola Peloton Cycling Eatery, Helsinki)! E.Ahlström on ollut kisojen yhteistyökumppani kisojen alkumetreistä lähtien ja rahallisen tuen lisäksi olemme joka vuosi taustajoukoissa taikomassa kisojen tunnelmaa kattauksin ja somistein.


Bocuse d'Or -finaalissa kokataan merikrottia

Lokakuu 2022

Suomen osallistuminen Bocuse d'Or -kokkikilpailuihin nostaa esiin suomalaista ruokakulttuuria ja keittiöosaamista maailmalla. Kokkien maailmanmestaruuskilpailujen finaali järjestetään Lyonissa 22.-23.1.2023, missä kilpailutehtävänä on yhdistää oman maan parhaat raaka-aineet merikrottiin. Suomen tavoite on olla kolmen parhaan joukossa.


Vuoden 2022 Resta-seminaari

Syyskuu 2022

Tämä oli jo 36. vuosi, kun Resta-seminaari pidettiin. Seminaarilla on pitkät perinteet ja Resta-tiimi työskentelee ympäri vuoden isolla liekillä. Täältä näet, kuinka E.Ahlströmin tunnelmataikurit loivat vuoden 2022 Resta-seminaariin taianomaisen Lapin tunnelman.


Tunnelman tekijät Asuntomessuilla

Heinäkuu 2022

Naantalin Asuntomessut ovat yleisölle avoinna 15.7.-14.8.2022.

E.Ahlströmin tunnelmataikurit olivat mukana viimeistelemässä kahden kohteen tunnelmaa kattausten muodossa: Kohteessa 14, Villa Myötätuuli, löytyy sisustussuunnittelia Piia Kalliomäen valinnat moderniin ja vaaleaan kattaukseen kun taas kohteen 29, Koti Neulanen, asukkaan Suvi Haukiojan kattaus myötäilee kodin sisustuksen tummia ja maanläheisiä sävyjä.


Suomen Bocuse d'Or -joukkueen kesäkuulumiset

Kesäkuu 2022

Tapasimme hyväntuulisen Suomen Bocuse d'Or -joukkueen Keskon kampuksella, kun tapahtuman yhteistyökumppanit kerääntyivät yhteen kertaamaan Budapestin kisatunnelmaa, ja suunnittelemaan tulevaa syksyä.


Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija finalistit vuodelle 2022

Toukokuu 2022

Ravintola-alan ammattilaisten suomenmestaruuskisojen finalistit on nyt valittu. Korkeatasoisten semifinaalien jälkeen finaali kisataan 27.-30.10.2022 Viini- ja Ruokamessuilla Helsingin Messukeskuksessa.


Viisi vuotta yrittäjänä - uskallusta, rohkeutta ja uskoa tulevaan

Toukokuu 2022

 Toukokuun alussa E.Ahlström täyttää 109 vuotta. "Yksivuotishaastattelussa pohdimme, miten nopeasti aika on kulunut. Nyt yrittäjävuosia on takana viisi. Ja kyllä, sekin on mennyt hujauksessa." Kertovat E.Ahlströmin toimitusjohtaja Petri Nupponen ja myyntijohtaja Teija Sääksmäki.


Mestarikokki 2022 -kilpailun tulokset

Toukokuu 2022

Mestarikokki 2022 kisattiin Gastro Helsinki -messuilla 18.-19.5.2022 ja voiton vei kilpailun nuorimmainen Jasper Juutinen kokkiparinsa Niki Sipilän kanssa!


Suomen Bocuse d'Or -edustaja kaudelle 2022-2023 on Johan Kurkela

Joulukuu 2021

E.Ahlström oli mukana kannustamassa joukkueita ja Suomen edustajan valintaa. Helsinkiläinen kokki Johan Kurkela on Suomen edustaja maailman merkittävimmässä kokkikilpailussa, Bocuse d'Orissa.


Vuoden Kokki -kisan tuomarina

Marraskuu 2021

Keittiön ja salin uudet suomenmestarit ovat selvillä - olimme mukana Vuoden Kokki -kisan tuomaristossa!


Vuoden Tarjoilija -kisan tuomarina

Toukokuu 2021

Vuoden Tarjoilija 2021 semifinaali kilpailtiin Ravintolakoulu Perhossa toukokuussa. E.Ahlström on vuosien ajan ollut Vuoden Tarjoilija ja Vuoden Kokki -kilpailujen yhteistyökumppani ja avainasiakaspäällikkömme Susanna Åström on vuosia ollut vaikuttamassa siihen, minkälaisilta lautasilta kokit tarjoilevat kisa-annoksensa tai mitä välineistöä tarjoilijakilpailuissa käytetään.


Toivoa tunnelissa

Lokakuu 2020

Koronapandemian aikana ravintola-alan usko tulevaan on koetuksella. Lue Foody Allenilla työskentelevän Teresa Välimäen ajatuksia poikkeusajasta ja myönteisestä suhtautumisesta tulevaan. Sillä toivoa on aina.


Kohti hyviä hetkiä

Lokakuu 2020

E.Ahlströmin toimitusjohtaja Petri Nupposen artikkeli brändin kehittämisestä, siihen vaikuttaneista tekijöistä ja tulevaisuuden suunnitelmista.


Vuosi yrittäjänä - sitoutumista, vastuuta ja horisontti kaukana

Joulukuu 2018

Lue miten E.Ahlströmin pääomistajien Teija Sääksmäen ja Petri Nupposen ensimmäinen yrittäjyys vuosi sujui; mitä yrittäjyys heille tarkoittaa ja mitä se on tuonut mukanaan.

Toggle Nav
Ostoskori