Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Astiat erityistarpeisiin

Astiat erityistarpeisiin

Tuotteet 1-36 / 166

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. irtoreunus-lautaselle-o-20-26-cm-1
  Irtoreunus lautaselle ø 20-26 cm
  (sis. 24% ALV) <span class="price">9,00 €</span> 11,16 €
  9,00 € (ALV 0 %)
  (ALV 0 %)
  9,00 €
 2. muki-25-cl-1
  Muki 25 cl
  (sis. 24% ALV) <span class="price">2,17 €</span> 2,69 €
  2,17 € (ALV 0 %)
  (ALV 0 %)
  2,17 €

Tuotteet 1-36 / 166

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Julkisen sektorin ruokapalvelut tarjoavat eri kohderyhmille, kunkin asiakasryhmän erityistarpeet huomioivaa ateriapalvelua.

Ruokailutilan sisustus, astioiden muotoilu ja hahmotusta helpottavat kontrastivärit edesauttavat omatoimista ruokailua vauvasta vaariin ja värit tuovat iloa myös päiväkoti-, koulu- ja oppilaitos- sekä hoivalaitosruokailuun. Lue julkisen sektorin tiimimme haastattelu aiheesta.


Heikko näkö tai muistisairaus vaikeuttavat hahmottamista. Kontrastit pöydän tai pöytäliinan ja lautasen sekä lasin tai mukin välillä auttavat hahmottamaan tilaa ja tilannetta. Erilaiset fyysiset haasteet voivat vaikeuttaa nivelten ja lihasten toimintaa, jolloin astioiden ja ruokailuvälineiden muodolla tuetaan omatoimista ruokailua erityisesti asumisen, ympärivuorokautisen hoidon ja päivätoiminnan palveluissa.

Olemme kehittäneet Hahmotusratakoulutuksen erityisesti ikääntyvien kanssa työskenteleville, jotta heidän on helpompi eläytyä hahmotushäiriöisen asemaan. Lue lisää palvelusta.


Sairaalojen ruokapalvelu on erittäin monimuotoista. Potilasruokailu on usein järjestetty keskitettynä ruokajakeluna keskuskeittiöstä. Tällöin ruoan kuljetustapa määrittelee astioiden ominaisuudet. Kaikkiin vaunumalleihin löytyy myös laadukkaat astiat kansineen.

Elämässä voi tulla hetkiä, kun ruokailu ei suju täysin itsenäisesti. Koska vain syöty ruoka ravitsee, olemme E.Ahlströmillä ottaneet valikoimiimme kattavasti laadukkaita apuvälineitä ruokailun tueksi.

Kun valitsen astioita erityistarpeisiin, muista:

 • kontrastivärit edesauttavat itsenäistä ruokailua mahdollisimman pitkään
 • kontrastivärit edesauttavat itsenäistä ruokailua mahdollisimman pitkään
 • laadukkaat astiat kestävät käytössä pitkään
 • kova lasite astian pinnassa estää naarmuuntumisen ja pitää astian hygieenisenä
 • astioiden saatavuustakuu mahdollistaa astiaston täydentämisen tulevina vuosina
 • laaja astiavalikoima mahdollistaa erottumisen muista toimijoista

Meiltä saat apua julkisen sektorin astiatarpeissa. Olemme erikoistuneet tähän alaan ja haluamme tarjota ammattitaitoista palvelua. Ota meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme.

Toggle Nav
Ostoskori