Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Muoviastiat

Muoviastiat

Tuotteet 1-36 / 183

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-36 / 183

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Muoviastiat ravintoloille, hoivakoteihin ja kouluihin

Valikoimamme muoviastiat täyttävät ravintoloiden, hoivakotien, koulujen ja horeca-alan vaatimukset. Kevyet ja turvallisista materiaaleista valmistetut muoviset aterimet, mukit, juomalasit ja lautaset kestävät iskut ja kolhut. Laadukkaat muoviset astiat ovat hygieenisiä sekä helposti liikuteltavissa. Suosimme muoviastioissa ainoastaan laadukkaita tuotteita, jotka ovat turvallisia elintarvikekäytössä. 

Muoviastioiden kestävyys

Muoviastiat ovat kolhuja kestäviä, mutta nekään eivät ole ikuisia. Muovia vahingoittaa ja kuluttaa erityisesti kuuma, kylmä, terävät esineet sekä kulutus. Myös rasvaiset ja happamat ruoat kuluttavat muovin pintaa pikkuhiljaa. Eikä myöskään pidä unohtaa aikaa, joka haurastaa muovia pikkuhiljaa. Naarmuihin kertyy myös helposti likaa ja bakteereja. Tästä syystä muoviset astiat on hyvä uusia säännöllisesti. 

Muoviastioiden kanssa kannattaa olla tarkkana, kestävätkö ne esimerkiksi konepesua tai mikroa. Lämpö voi edistää aineiden irtoamista muovista, joten kannattaa aina tarkistaa muoviastioiden mikronkestävyys. Monesti kaupasta saatavien elintarvikkeiden muovipakkauksia, kuten jäätelörasioita, käytetään uudelleen muuhun käyttötarkoitukseen, mutta on hyvä muistaa että uusiokäyttö on turvallista samoissa olosuhteissa, missä ne ovat alunperinkin olleet. Eli jäätelöpaketit soveltuvat ennen kaikkea kylmäsäilytykseen, eikä kuumien elintarvikkeiden säilömiseen.

Muoviset astiat ravintolakäytössä

Ravintoloissa ja suurtalouskeittiöissä ehdoton vaatimus muoviastioille on niiden hygieenisyys. Muoviastiat tulee olla tarkoitettuja elintarvikekäyttöön, joten mikä tahansa muovinen astia ei välttämättä sovellu yhteen ruoan kanssa. Hygieenisellä toiminnalla suojataan ennen kaikkea kuluttajia elintarvikkeiden aiheuttamilta riskeiltä.

Ravintoloissa kannattaa suosia yhteensopivia astioita, koska säilöminen ja pinoaminen helpottuu huomattavasti kun muovimukit, muovilautaset ja rasiat sopivat sisäkkäin hyllyille ja kaapistoihin. Yhteensopivat astiat helpottavat myös esimerkiksi hoivakodeissa ja sairaaloissa astioiden pois siivousta. Muovilaseista löytyy tuotteet myös baareille ja terasseille, kuten muoviset tuopit, cocktail-lasit, snapsilasit ja grogilasit.  Tutustu myös muuhun astiavalikoimaamme.

Muoviset astiat kotikäytössä

Kotikäytössä muoviset astiat soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi piknikille, puutarhajuhliin tai patikointiretkille. Lapsiperheissä muoviset ensimukit, haarukat ja veitset löytyvätkin jo monen keittiön kaapistosta. Muovirasioissa on helppo säilöä ruokaa jääkaapissa ja ottaa esimerkiksi evääksi työpaikalle. Huokoinen muovi saattaa kuitenkin ottaa itseensä väriä ruoasta, joten värjäytyneet astiat on hyvä pestä heti käsin. Voit tilata muoviastiat kotiin kuluttajakaupastamme

Toggle Nav
Ostoskori