Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Juomalasit

Juomalasit

Tuotteet 1-36 / 305

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-36 / 305

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Ravintolan kestävät juomalasit

Juomalasimme soveltuvat erinomaisesti vesilasiksi kattauksiin, tyylikkäisiin kokoustarjoiluihin tai baariin yleislaseiksi ja drinkkilaseiksi.

Kattaukseen ja vesilasiksi

Vesilasiksi kattaukseen soveltuvat erityisen hyvin ”Banquet”, ”Electra”, ”Endessa”, ”Hobstar”, ”Primary” ja ”Salto” lasit. Niillä saa luotua ravintolapöytiin tai kokouskattauksiin tyylikästä ja viimeisteltyä tunnelmaa.

Juomalasit baarikäyttöön

Baarikäyttöön tarkoitetuilta juomalaseilta vaaditaan kestävyyttä ja monipuolisuutta. Baarikäyttöön soveltuvat hyvin esimerkiksi ”Conique”, ”Islande”, ”Prysm” ja “Quartet” sarjat. 

Pinoutuvat juomalasit

Pinottavat juomalasit on suunniteltu niin, että ne kestävät pinoamista eivätkä lasit juutu toisiinsa kiinni niitä päällekkäin pinottaessa. Pinottavissa laseissa on yleensä reunus joko lasin ulkopuolella tai sisäpuolella. Sisäpuolella oleva pinoamisreuna tekee lasista tyylikkäämmän, sillä sitä ei yleensä edes huomaa, kun lasiin on kaadettu juomaa. Hyvä esimerkki tällaisesta lasista on "Stac’Up" sekä "Endeavor". Valikoimassa on myös jalkalaseja, jotka voidaan pinota tarvittaessa päällekkäin. Tallaisia ovat esimerkiksi "Amelia” ja ”Colosseo”. 

Lasien päällekkäin pinoaminen lisää laseihin kohdistuvaa rasitusta ja niiden rikkoutumisriski kasvaa. Sen takia pinottavat lasit on usein karkaistu.

Suosittelemme pesemään myös pinottavat juomalasit sellaisissa pesukoreissa, joissa on oma lokero jokaiselle lasille. Ilman lokerojakoa pestäessä lasien reunat osuvat pesun aikana toisiinsa ja tämä heikentää laseja ajan myötä ja aikaansaa lasin reunojen lohkeamista.

Lasien muodot ja materiaalit

Juomalasit vaihtelevat muodoiltaan moderneista klassikoihin ja niiden valmistusmateriaalit vaihtelevat peruslasista kristaliiniin. Kristaliini on kestävä materiaali, joka tekee laseista hienostuneen ohuita ja samalla kestäviä. Valikoimassamme sekä Spiegelaun että Schott Zwieselin lasit on valmistettu kristaliinista.

Toggle Nav
Ostoskori