Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Hamilton Beach

Hamilton Beach

Hamilton Beachilla on yli 100 vuoden kokemus ammattikäyttöön suunnitelluista pienkoneista tehosekoittimista, riisinkeittimiin ja moniin muihin. Suunnittelussa ja tuotekehityksessä Hamilton Beach keskittyy tehokkuuteen, kestävyyteen ja innovaatioihin loppukäyttäjää ajatellen. Suurin osa ammattikeittiön pienkoneista työstetään äärirajoillaan päivittäin, joten niiden on oltava erittäin kestäviä ja helppokäyttöisiä. Hamilton Beachin tuotteet ovat rakennettu kestämään ja täyttämään kiireisimmänkin keittiön tai baarin vaatimukset.

Verkkokauppaamme valikoimasta löydät esimerkiksi Hamilton Beachin tehokkaat tehosekoittimet, joilla on helppo saavuttaa optimaalinen tulos joka kerta. Niissä on kaikki, mitä tarvitset maksimaalisen sekoituksen hallintaan, eivätkä tavalliset tehosekoittimet pysty kilpailemaan niiden tehokkuudessa ja kestävyydessä. Hamilton Beachin blenderit tunnetaan maailmanlaajuisesti herkullisten sekoitettujen juomien valmistamisesta, sen mahdollistaa petentoitu Wave Action-järjestelmä, joka tarjoaa joka kerta tarvitsemasi suorituskyvyn onnistuneisiin juomiin.

Lue lisää Hamilton Beach -tuotteista Hamilton Beach - tehokkuutta keittiöön -artikkelistamme.

23 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

23 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Toggle Nav
Ostoskori