Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

SmartStore

SmartStore

Smartstoren klassiset säilytyslaatikot soveltuvat erinomaisesti myös elintarvikekäyttöön! Smartstoren ainutlaatuinen säilytysratkaisujen konsepti on tehnyt yrityksestä säilytyslaatikoiden markkinajohtajan Pohjoismaissa. Siistit ja yksinkertaiset säilytyslaatikot ovat vakiinnuttaneet asemansa lukuisissa kodeissa, yrityksissä ja varastoissa. Kaikkien Smartstore-säilytyslaatikoiden materiaalina toimii korkealaatuinen BPA-vapaa PP-muovi. Materiaalin kestävyys ja turvallisuus tekee laatikoista luotettavia kumppaneita jokaiseen säilytystarpeeseen.

Smartstoren pinottavat säilytyslaatikot löytyvät valikoimastamme monessa eri koossa. Smartstore Classic -säilytyslaatikoihin mahtuvat niin elintarvikkeet kuin pienet tavaratkin. Sen sijaan musta Smartstore Pro 31 -säilytyslaatikko on suunniteltu erityisesti HoReCa-alan käyttöön, kuten ruuan säilytykseen. Se kestää erinomaisesti iskuja sekä suuria lämpötilan vaihteluita. 

33 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

33 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Toggle Nav
Ostoskori