Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Tarjoiluottimet

Tarjoiluottimet

Tuotteet 1-36 / 155

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. tarjoilulusikka-34-cm-1
  Tarjoilulusikka 34 cm
  (sis. 24% ALV) <span class="price">8,28 €</span> 10,27 €
  8,28 € (ALV 0 %)
  (ALV 0 %)
  8,28 €
 2. playground-lusikka-13-cm-1
  Playground-lusikka 13 cm
  (sis. 24% ALV) <span class="price">5,42 €</span> 6,72 €
  5,42 € (ALV 0 %)
  (ALV 0 %)
  5,42 €

Tuotteet 1-36 / 155

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Tarjoiluottimet

Kattaukseen sopivat tarjoiluottimet viimeistelevät kattauksen tyylin. Tarjoiluottimien valikoimamme on suunnattu palvelemaan ravintoloiden vaativia tarpeita. Tarjoiluottimet ovat kovassa käytössä esimerkiksi noutopöydissä ja lounasbuffassa ja vaatimuksena on kestävyyden lisäksi myös helppokäyttöisyys, materiaalien hygieenisyys, laadukas viimeistely sekä käteen sopiva muotoilu.

Myös ottimien turvallisuus on tärkeää erityisesti lämpimien ruokien tarjoilussa ja lämpöhaudetarjoilussa. Tarjoiluottimet eivät saa kuumentua, vaikka ottimia pidettäisiin tarjoiluastiassa tai kattilassa pitkään.Sama koskee myös keittokauhoja ja kastikekauhoja, jotka ovat usein pidempään kosketuksissa lämpimän ruoan kanssa.

Klassiset tarjoiluottimet

Moniin aterinsarjoihimme kuuluu myös tarjoiluottimet, kuten tarjoiluhaarukat ja tarjoilulusikat sekä kakkulapio. Näin saat kattaukseen yhtenäisen ilmeen. Modernia tyyliä tuovat taotut tai kauniin patinoituneen mattapintaiseksi pinnoitetut RST-tarjoiluottimet, jotka kestävät konepesun.

Hyvä kakkulapio on edellytys sujuvalle palvelulle esimerkiksi leivosvitriineissä. Erikokoisille leivoksille on hyvä varata myös eri levyisiä kakkulapioita.

Salaattiottimet – täsmäase sujuvaan salaattipöytään

Salaattipöydän sujuvuuteen vaikuttavat hyvät salaattiottimet. Sopivasti käteen muotoillut salaattiottimet tekevät salaatin tarjoilusta helppoa ja nopeaa. Valikoimassamme on runsaasti erilaisia salaattiottimia, jotta löydät varmasti ravintolasi salaattikulhojen tyyliin sopivat ottimet. Kokeile myös moderneja salaattipihtejä, joilla salaatin ottaminen sujuu nopeasti ja vaivattomasti. 

Toggle Nav
Ostoskori