Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Tarjoilutarvikkeet ja esillelaitto

Tarjoilutarvikkeet ja esillelaitto

Tuotteet 1-36 / 332

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-36 / 332

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Tarjoilutarvikkeet ja esillelaitto

Tarjoilujen kaunis ja persoonallinen esillelaitto luo ravintolakokemuksen, joka muistetaan. Huolehdi siitä, että esillepanot viestivät asiakkaille ravintolasi liikeideaa ja konseptia. Saat meiltä apua kauniiden esillelaittojen suunnitteluun ja kaikki tarvittavat tarjoilutarvikkeet ja tuotteet vaativiinkin esillepanoihin. Ravintola-alan kokemuksemme auttaa mitoittamaan buffapöytien tarjoilutarvikkeet oikeaan kiertonopeuteen ja hyvään hävikin- ja katteenhallintaan sekä turvalliseen ruokailuun. Turvallisuutta lisäävät ruokien oikeat tarjoilulämpötilat, pumppuannostelijat ja kätevät suojakuvut.

Kylmälevyt ja lämpölevyt - huolehdi ruoan oikeasta tarjoilulämpötilasta

Noutopöytä, seisova pöytä, buffet tai buffa – rakkaalla lapsella on monta nimeä, mutta niitä kaikkia yhdistää se, että tarjolla olevat ruokatuotteet tarjotaan oikean lämpöisinä.

Toimivan esillelaiton tärkein kriteeri on tietenkin turvallinen tarjoilu. Näin varmistat, että tarjoilusi muistetaan ainoastaan oikeista asioista. Tähän meillä on lukuisia erilaisia ratkaisuja, tyylistä tinkimättä. Ravintola- tai kahvilakäyttöön tarkoitetuilla ammattitason kylmälevyillä pidennät tuotteiden säilyvyyttä ja kylmäsäilytysaikaa huomattavasti ja pidät kylmäketjun kunnossa asiakkaan lautaselle saakka. GN-mitoitetut kylmälevyt on helppo yhdistää GN-vuokien kanssa ja sopivat suoraan myös tarjoilutiskeihin.

Kylmägeelimaton avulla voit esimerkiksi pidentää ja lisätä kuljetusvarmuutta helposti pilaantuville elintarvikkeille. Kaikki kylmälevyt ja -mattomme ovat helppohoitoisia ja osa levyistä kestää myös konepesun.

Lämpölevyt ja hauteet – GN-mitoituksella tai ilman 

Lämpimien ruokien tarjoiluun lämpölevyt ovat erinomainen vaihtoehto. Autamme mielellämme valitsemaan ravintolasi tarpeisiin ja tarjoiluastioihin sopivat lämpölevyt. GN-mitoitetut lämpölevyt voidaan säätää +105 asteeseen. Lämpölaatikkoon sopiva lämpölevy puolestaan käy ruoan kuljetukseen.

Valikoimissamme on myös perinteikkäitä lämpöhauteita eli resoja ja niihin sopivia tarvikkeita, kuten lämpöhauteiden polttogeeliä, lämpöhauderaetta sekä tietenkin lämpöhauteisiin sopivat ottimet. Ruoan lämpimänä pitämiseen erinomainen vaihtoehto on myös lämpölamput

Esillepanoihin korkeuseroja ja katseenvangitsijoita

Kun tarjoilulämpötilat ovat kunnossa, voit keskittyä tekemään esillepanosta asiakkaalle mielenkiintoisen. Kauniit suojakuvut toimivat esillelaitossa katseenkiinnittäjinä mutta myös suojaavat herkkiä tuotteita.

Korotukset ja telineet mahdollistavat ruokien tarjoilun eri korkeuksilta. Käytä katseenkiinnittäjinä persoonallisia esillelaittoastioita.  

Toggle Nav
Ostoskori