Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Kahvinkeittimet

Kahvinkeittimet

18 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

18 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Kahvinkeittimet ravintoloille ja kahviloille

Vain paras oli kyllin hyvää Moccamaster-kahvinkeittimen kehittäjälle Gerard C. Smitille. Niinpä hän valmisti visionsa mukaan keittimen, joka uuttaa tasalaatuista kahvia jokaisella suodatuskerralla, vuodesta toiseen. Suodatusprosessin eri vaiheet, laitteen laadukkaat ja kestävät materiaalit, toiminnallisuus ja käytettävyys vaikuttavat kahvinkeittimen käyttökokemukseen sekä lopputulokseen, kahviin itseensä. Hemmottele henkilökuntaasi ja itseäsi kupilla hyvää kahvia!

Miten puhdistaa kahvinkeitin?

Kahvinkettimen malli määrittelee usein sen, miten kahvinkeitin puhdistetaan. Ensisijaisesti kahvinkeittimen puhdistamisohjeet kannattaa varmistaa suoraa valmistajalta. Kahvikeittimen pesemiseen on kuitenkin olemassa hyviä yleisohjeita: 

  • Puhdista kahvinkeittimen pannu ja suppilosuodatin aina käytön jälkeen pesemällä ne astianpesuaineella tai ruokasoodalla sekä kuumalla vedellä.
  • Kahvinkeitin kannattaa puhdistaa säännöllisesti päältä sekä lämpölevyltä esimerkiksi kostealla liinalla
  • Pinttyneen lian voi puhdistaa hellästi esimerkiksi hankaussienellä
  • Kahvinkeittimen puhdistukseen soveltuu esimerkiksi ruokasoodatahna
  • Tyhjennä vesisäiliö aina vedestä, jotta se ei jää säiliöön seisomaan pitkiksi aikoja

Hankalinta kahvinkeittimen puhdistamisessa on usein vesisäiliö. Ennen puhdistusta varmista, että kahvinkeitin on irroitettu verkkovirrasta. Laita vesisäiliöön kuumaa vettä ja harjaa säiliö tiskiharjalla. Ahtaammat kolot puhdistuvat helpoiten pienemmällä harjalla, kuten pulloharjalla. Halutessasi voit käyttää astianpesuainetta, mutta vältä happamia tai voimakkaan emäksisiä puhdistusaineita. Puhdistuksen jälkeen huuhtele vesikannu useaan kertaan sekä keitä puhdasta vettä keittimen läpi ennen seuraavaa käyttöä.

Millä kahvinkeitin pestään?

Kahvinkeitin puhdistamiseen voi käyttää perinteistä tiskiainetta, mutta moni suosii myös ruokasoodan käyttöä. Voit valmistaa ruokasoodatahnan tai liuoksen sekoittamalla n. 3 rkl ruokasoodaa litraan lämmintä vettä. Kahvinkeittimeen kertynyttä kalkkia voi yrittää poistaa esimerkiksi sitruunahapon avulla. Sopivan annostelun saat kun liotat noin 2 rkl sitruunahappoa puoleen litraan lämmintä vettä. 

Kahvinkeittimiin on myös olemassa kalkinpoistoaineita, joilla irrotta vesijohtovedestä vastusten ympärille kerääntyvä kalkki. Kalkki huonontaa helposti kahvinkeittimen tehoa. Noudata aina huolellisesti kalkinpoistoaineen käyttöohjeita. Kalkinpoistoon soveltuu myös laimennettu etikka, mutta etikka saattaa jäättää kahvinkeittimeen helposti ikävän sivumaun. HUOM! kalkki tai etikka eivät sovellu kaikkiin keittimiin, joten lue aina huolella valmistajan käyttöohjeet ennen kahvinkeittimen puhdistusta.

Toggle Nav
Ostoskori