Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Everest

Onis (entiseltä nimeltään Libbey) on ollut lasinvalmistuksen taiteen sekä innovaatioiden edelläkävijä jo yli 200 vuotta ja erikoistunut ammattikäyttöön tarkoitettujen lasien valmistukseen. Oniksen trendikäs, kestävä ja korkealuokkainen lasivalikoima kattaa monia pinottavia lasisarjoja, kevyitä viinilaseja ja näyttäviä, katseen vangitsevia erikoislaseja.

Onis Everest on täydellinen valinta ravintoloille ja kahviloille, sillä ne pinoutuvat helposti ja ovat muotoilultaan ja leikkaukseltaan ajattomia. Everest-juomalaseja löytyy eri koossa 20,7 cl:sta aina 35 cl asti. 

Onis-lasien valikoimasta löydät myös iki-ihanan Hobstar-lasin! Hobstar on monivuotinen suosikki nykypäivän cocktailkulttuurissa - näitä laseja löytyy ravintoloista ja baareista kaikkialla maailmassa. Kuten kaikki Onis-lasit, Hobstar vastaa nykyvpäivän tarpeita trendikkäällä tyylillä ja samalla luotettavaa kestävyyttä. Verkkokaupastamme löydät Hobstar-lasit usessa eri värissä ja koossa.

Jos haluat tilata tyylikkäät Onis-lasit kotiisi, vieraile kuluttajakaupassamme!

6 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

6 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Toggle Nav
Ostoskori