Tietoa meistä

Elämä on hetkiä. Me E.Ahlströmilla haluamme, että mahdollisimman moni niistä on hyvä.

Yhdessä kanssasi takaamme, että kun asiakkaasi käy ravintolan pöytään nauttimaan, siinä hetkessä kaikki maut tulevat maistetuksi, tuoksut ja tuntemukset tunnetuksi ja visuaaliset ja äänimaailman elementit havaituksi. Sillä mitä on ateria ilman kaikin aistein koettua tunnelmaa? Vain syömistä.

Asiakkaaksi E.Ahlströmille

Tule meille yritysasiakkaaksi, saat -15 % alennuksen ja paljon muita etuja!
Täytä yrityksesi tiedot >> tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

 

Terveisiä laatikon ulkopuolelta!

E.Ahlström on Suomen johtava ravintola-alan ammattilaisia palveleva maahantuoja ja tukkukauppa. Mutta olemme paljon muutakin: muun muassa suunnittelutalo ja konseptien rakentaja. Meiltä saat tuotteet ja palvelut ravintolallesi kaikkiin tyyleihin ja tunnelmiin. Etsitpä ravintolaan klassista, trendikästä, runsasta, minimalistista tai käytännöllistä, löydämme 400 brändimme valikoimasta varmasti oikeat tuotteet.

Haluatko asiakkaaksi? Täytä yrityksesi tiedot tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

 

Autamme sinut voittajaksi ravintolan asiakaskokemuksen kehittämisessä

Katso palvelumme ja ratkaisumme >>

 

Tunnelman taikojia

Me E.Ahlströmilla olemme hetken taikureita: loihdimme ravintolasi hetkiin erilaisia hyviä tunnelmia. Inspiroidumme kohtaamisisista ja haluamme aina tarjota jotain tavallisuudesta poikkeavaa: tehokkuutta, yllätyksiä, innostumista. 

Olemme onnistuneet, kun asiakkaasi mielessä häivähtää ajatus:
ONPA HYVÄ TUNNELMA!

Katso, millaisia hetkiä olemme olleet rakentamassa >>

 

Lisää hyviä hetkiä!

E.Ahlströmin perustaja Einar Ahlström korvasi koulutuksen ja rahan puutteen kirkkaalla visiolla, rohkeudella ja kekseliäisyydellä. Vuonna 1913 Einar perusti lasi- ja posliinikauppa E.Ahlströmin Helsingin Fredrikinkadulle ja siitä lähtien E.Ahlström on rakentanut ravintoloihin elämyksiä ruoan ympärille inspiroivasti ja rohkeasti. Einarin perinteitä kunnioittaen meillä on edelleen perheyhtiön arvot ja tunnelma.  

E.Ahlström on toimivan johdon omistama. Meitä Einarin perikuntalaisia on lähes 50 henkeä, ja toimistomme ja varastomme ovat Helsingissä

 

Haluatko asiakkaaksemme?

Kerro meille yrityksesi tiedot tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

 

aplandhotels Tampere arena ravintolakalusteet eahlstrom

Tunnelmataikuri työssään: Leena Turunen

Creative studiolle ajanvarauksella

Tunnelmataikuri työssään: Miro Kurvinen