Tietoa meistä

E.Ahlström Oy on Suomen johtava ravintola- ja majoitusalan ammattilaisia palveleva maahantuoja ja tukkukauppa. Tuotamme upeita ravintolaelämyksiä kauniin kattauksen ja harmonisen sisustuksen avulla. Tytäryhtiömme E.Ahlström Baltics Oü palvelee Viron ja Baltian ravintola-alaa Tallinnassa. Kun ravintolan arki sujuu ja ravintola-asiakkaiden ympäristö on elämyksellinen sekä tukee ravintolan konseptia, olemme onnistuneet työssämme. 

Kattava horeca-valikoma

Valikoimassamme on käytännössä kaikki, mitä ravintola tarvitsee palvellakseen asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla: astiastot, lasit, keittiötyövälineet, ravintolakalusteet, somisteet ja työvaatteet. Palvelemme kokonaisvaltaisesti: kauttamme saa myös konseptisuunnittelua sekä ravintolan uudistamisen palveluita

Edustamme Suomessa yli 200 ammattilaisille suunnattua laadukasta eurooppalaista astia- ja keittiötarvikebrändiä sekä noin 200 sisustus- ja kalustusbrändiä. Tarjoamme tuotteet soveltuvat ammattikäyttöön, kuten ammattikeittiöihin ja julkitiloihin.  

Vastuullinen, rehellinen ja kehittyvä 

E.Ahlström on toimivan johdon omistama, moderni ja uudistuva yritys, jonka ytimessä on ravintola-alan kehittäminen yhteistyössä toimialan kanssa. Olemme kasvava yritys: tällä hetkellä meitä Einarin perikuntalaisia on Suomessa 46 ja Tallinnassa 4 ja liikevaihtomme vuonna 2018 16M€. 

Arvoinamme ovat vastuullisuus, kumppanuus ja toiminnan jatkuva kehittäminen. Rehellisyys asiakkaita, päämiehiä ja henkilökuntaa kohtaan synnyttää aitoa ja kestävää kumppanuutta. Kannamme vastuumme yksilöinä ja työyhteisönä, ympäristöä, asiakkaitamme ja yhteiskuntaa kohtaan. Kehitämme toimintaamme vastaamaan asiakkaidemme ja toimintaympäristön muuttuvia tarpeita.

Kauttamme saa aina viimeisimmät ja parhaimmat ratkaisut ravintola-alan sujuvaan arkeen ja juhlaan. Henkilökunnallamme on vahva kokemus ravintola-alasta - me tiedämme, miten keittiö toimii ja mitä siinä työssä tarvitaan. Huippuporukkamme on loistava sekoitus osaamista tukkukaupasta, horeca-alasta sekä julkisen sektorin ruokapalveluista.

Tutustu referensseihimme >> 

Perheyrityksen henki

E.Ahlströmin historia alkaa vuonna 1913, jolloin helsinkiläisen kirvesmiehen poika Einar Ahlström perusti lasi- ja posliinikaupan Helsingin Fredrikinkadulle. Vähittäiskauppana aloittanut, mutta pian tukkuliikkeeksi kehittynyt E.Ahlström muutettiin osakeyhtiöksi vuonna 1919. Einar Ahlström johti firmaa kuolemaansa 1959 saakka ja teki merkittäviä lahjoituksia kulttuurin, urheilun ja yleishyödyllisten hankkeiden hyväksi. Einarin perinteitä kunnioittaen E.Ahlströmilla on edelleen perheyhtiön arvot ja tunnelma. 

Haluatko asiakkaaksemme?

Kerro meille yrityksesi tiedot tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

 

Poikkeustilamietteitä

Showroomimme avoinna ajanvarauksella

Gastro messut E-ahlström

Gastro 2020 uutuuksia!