Tietoa meistä

E.Ahlström Oy on ravintola-alan ammattilaisia palveleva liike, jonka historia juontaa juurensa yli 100 vuoden taakse. Toimintamme perustuu asiakkaidemme toimia helpottavien ratkaisujen, laadukkaiden tuotteiden ja palveluiden tarjontaan. Näin asiakkaamme voivat huoletta keskittyä omaan liiketoimintaansa. Tavoitteenamme on tuottaa loppuasiakkaalle upeita ravintolaelämyksiä kauniin kattauksen ja harmonisen sisustuksen avulla.

Tuotevalikoimastamme löydät ammattikeittiöiden pienvälineet, kattaustarvikkeet, ravintolakalusteet, somisteet ja työvaatteet – käytännössä lähes kaiken mitä HoReCa-alan yritykset tarvitsevat. Edustamme Suomessa n. 200 ammattilaisille suunnattua eurooppalaista brändiä. Mukana on myös kattava joukko suomalaisia huippumerkkejä. Tarjoamamme tuotteet soveltuvat ammattikäyttöön kuten ammattikeittiöihin tai julkitiloihin.

Toimintaamme ohjaa yrityksemme arvot:
  • Aito kumppanuus - Rehellisyys asiakkaita, päämiehiä ja henkilökuntaa kohtaan synnyttää aitoa, pitkäaikaista ja kestävää kumppanuutta jonka varaan kestävää ja kehittyvää liiketoimintaa on mielekästä rakentaa.
  • Toiminnan jatkuva kehittäminen - Kehitämme toimintaamme jatkuvasti vastaamaan asiakkaidemme ja toimintaympäristön muuttuvia tarpeita. Koko henkilöstöllämme on mahdollisuus kehittää sekä kehittyä alan ammattilaisena.
  • Vastuullisuus - Kannamme vastuun tekemisistämme sekä yksilönä että työyhteisönä. Toimimme yrityksenä vastuullisesti myös ympäristöä kohtaan ja kannamme yhteiskuntavastuumme.

Henkilökunnallamme on vahva kokemus alan tehtävistä - me tiedämme, miten keittiö toimii ja mitä siinä työssä tarvitaan. Huippuporukassamme on loistava sekoitus osaamista tukkukaupasta, horeca-alasta sekä julkisen sektorin ruokapalveluista.

Historia

Helsinkiläisen kirvesmiehen poika Einar Ahlström perusti 22-vuotiaana, vuonna 1913, lasi- ja posliinikaupan Helsingin Fredrikinkadulle. Liike perustettiin alun perin vähittäiskaupaksi, mutta pian siitä kehittyi tukkuliike ja se muutettiin osakeyhtiöksi vuonna 1919. Kauppaneuvos arvonimen vuonna 1945 saanut Einar Ahlström oli aktiivisesti mukana alansa järjestöissä. Hän teki merkittäviä lahjoituksia kulttuurin, liikesivistyksen, urheilun ja erilaisten yleishyödyllisten hankkeiden hyväksi. Hän toimi Syöpäsäätiön hallintoneuvoston puheenjohtajana ja hallituksen jäsenenä sekä Suomen Syöpäyhdistyksessä. Einar Ahlström johti Oy E. Ahlström & Co Ab:tä kuolemaansa 1959 saakka.

Hänen jälkeensä yritystoimintaa ja sen kehittämistä jatkoi Einarin poika, Kauko Ahlström. Ravintoloista oli muodostunut tärkeä asiakasryhmä ja 1960-luvulla perustettiin oma ravintolatarvikeosasto palvelemaan kasvavaa asiakaskuntaa. Nykyään E.Ahlström on moderni, perinteitä kunnioittava, yksityisomisteinen HoReCa-alan asiakkaita kokonaisvaltaisesti palveleva tukkuliike. Kasvavassa yrityksessä on henkilöstöä tällä hetkellä 45 ja liikevaihto vuonna 2016 oli 14 M€.

Monikäyttöisyys kriteerinä Ravintola Nuden lautasissa

Vuosi yrittäjänä - sitoutumista, vastuuta ja horisontti kaukana

Kuohuva uusivuosi ja vinkit viinilasin valintaan