Tietoa meistä

Elämä on hetkiä. Me E.Ahlströmilla haluamme, että mahdollisimman moni niistä on hyvä.

Yhdessä kanssasi takaamme, että kun asiakkaasi käy ravintolan pöytään nauttimaan, siinä hetkessä kaikki maut tulevat maistetuksi, tuoksut ja tuntemukset tunnetuksi ja visuaaliset ja äänimaailman elementit havaituksi. Sillä mitä on ateria ilman kaikin aistein koettua tunnelmaa? Vain syömistä.

Terveisiä laatikon ulkopuolelta!

E.Ahlström on Suomen johtava ravintola-alan ammattilaisia palveleva maahantuoja ja tukkukauppa. Mutta olemme paljon muutakin: muun muassa suunnittelutalo ja konseptien rakentaja. Meiltä saat tuotteet ja palvelut ravintolallesi kaikkiin tyyleihin ja tunnelmiin. Etsitpä ravintolaan klassista, trendikästä, runsasta, minimalistista tai käytännöllistä, löydämme 400 brändimme valikoimasta varmasti oikeat tuotteet.

Autamme sinut voittajaksi ravintolan asiakaskokemuksessa

Olemme mukana ravintolasi kaikissa vaiheissa: avauksessa, arjessa ja uuden kehittämisessä

Valikoimastamme saat 

  • kaikki tuotteet saliin, keittiöön, ravintolapöytiin, terassille ja baariin
  • työvaatteet saliin ja keittiöön
  • keittiön pienlaitteet
  • tuotteet ravintolatilan somistamiseen: maljakot, lyhdyt, kynttilät, kukat
  • kaikki sisustusratkaisut: ravintolan sisustussuunnittelun, pöydät, tuolit, räätälöidyt kalusteet, kiintokalusteet, verhot, matot ja tapetit

Asiakaskokemuksen kirkastavia palveluitamme

Anna meidän hurmata ensin sinut!

Creative studio
Tarjoamme inspiraatiosi lähteeksi ja kokemukselliseen suunnitteluun 1 000 m2 ”karkkikaupan” eli Creative Studiomme Helsingin Vallilassa. Varaa aika vierailuun >>

Creative minds
Teemme asiakkaan näköisiä ratkaisuja, sillä olemme itsekin kokeneet ravintolakeittiön ja -salin arjen. Yhdessä kumppaniemme kanssa tarjoamme inspiroivimmat ratkaisut ravintolasi arkeen, avaukseen ja kehittämiseen. Ota yhteyttä myyntiimme >>

Creative cloud
Verkkokauppamme on helppo, kustannustehokas ja nopea tapa hankintoihin sekä inspiraatiolähde trendeihin, arjen pyörittämiseen ja käyttövinkkeihin. Asiakkaanamme saat aina normaalia edullisemmat hinnat verkkokauppamme ostoksiin.

Tunnelman taikojia

Me E.Ahlströmilla olemme hetken taikureita: loihdimme ravintolasi hetkiin erilaisia hyviä tunnelmia. Inspiroidumme kohtaamisisista ja haluamme aina tarjota jotain tavallisuudesta poikkeavaa: tehokkuutta, yllätyksiä, innostumista. 

Olemme onnistuneet, kun asiakkaasi mielessä häivähtää ajatus:
ONPA HYVÄ TUNNELMA!

Katso, millaisia hetkiä olemme olleet rakentamassa >>

 

Lisää hyviä hetkiä!

E.Ahlströmin perustaja Einar Ahlström korvasi koulutuksen ja rahan puutteen kirkkaalla visiolla, rohkeudella ja kekseliäisyydellä. Vuonna 1913 Einar perusti lasi- ja posliinikauppa E.Ahlströmin Helsingin Fredrikinkadulle ja siitä lähtien E.Ahlström on rakentanut ravintoloihin elämyksiä ruoan ympärille inspiroivasti ja rohkeasti. Einarin perinteitä kunnioittaen meillä on edelleen perheyhtiön arvot ja tunnelma.  

E.Ahlström on toimivan johdon omistama. Meitä Einarin perikuntalaisia on lähes 50 henkeä, ja toimistomme ovat Helsingissä ja Tallinnassa. 

 

 

Haluatko asiakkaaksemme?

Kerro meille yrityksesi tiedot tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

 

Kesän aukioloajat

Pisarasuojat ja muut hygieeniset apurit

ravintola somistus E.Ahlström

Stailauspalveluita ravintolalle!