Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Hamilton Beach - tehokkuutta keittiöön


Huhtikuu 2023

Hamilton Beach suunnittelee ja valmistaa lukuisia ammattilaisen pienkoneita tehosekoittimista, riisinkeittimiin ja sauvasekoittimiin yli 100 vuoden asiantuntemuksella. Hamilton Beachin valikoimasta löydät tehokkaat ja kestävät tuotteet sujuvaan toimintaan, olitpa sitten yksittäisen ravintolan, baarin tai vaikka ketjun tuotevalikoimaa päivittämässä. Nyt löydät Hamilton Beachin innovatiiviset, helppokäyttöiset ja kestävät tuotteet verkkokaupastamme!


Hamilton Beach -blenderit tunnetaan maailmanlaajuisesti pehmeiden ja herkullisten sekoitettujen juomien valmistamisesta.

TEHOKKAAT JA HELPPOKÄYTTÖISET TEHOSEKOITTIMET JOKAISEEN KEITTIÖÖN

Useimmat baarien tehosekoittimet ovat kovalla käytöllä päivittäin, silloin niiden on oltava kestäviä ja helppokäyttöisiä. Tehokkailla tehosekoittimilla on helppo saavuttaa optimaalinen tulos joka kerta. Hamilton Beach -blenderit tunnetaan maailmanlaajuisesti pehmeiden ja herkullisten sekoitettujen juomien valmistamisesta. Vuosien mittaan ravintola-alan ammattilaiset ovat luottaneet Hamilton Beachin tehosekoittimiin täydellisten jäisten juomien, pirtelöiden ja smoothieiden valmistamisessa. Nämä keittiöiden ja baarien ’työhevoset’ on tehty kestämään ja patentoitu Wave-Action -järjestelmä, joka tarjoaa joka kerta tarvitsemasi suorituskyvyn sulaviin juomiin, on innovaatio, josta Hamilton Beach on kuuluisa. 
Ananas-, lehtikaali- ja kiivismoothie

Ainesosat

Noin 2 dl vettä

2,5 dl tuoretta ananasta paloiksi leikattuna

4 isoa lehtikaalin lehteä

½ Granny Smith -omena

Reilu 1 dl vihreitä viinirypäleitä

8 jääpalaa

Ohje

Laita ainekset blenderiin yllä luetellussa järjestyksessä.

Paina Start ja lisää tehoa vähitellen, kunnes ainekset ovat hyvin sekoittuneet.

Smoothie on valmis, kun koostumus on tasaista ja sekoitettu haluamallasi tavalla. Jaa laseihin ja tarjoile.

 

Resepti: Hamiltonbeach.com


Kuvat: Anna Fogenstad

Toggle Nav
Ostoskori