Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

81647

Essence-cocktailmalja 31 cl

Iittalan Essence-cocktailmalja (31 cl) on astianpesukoneen kestävä jalallinen lasi, joka tuo kauniisti esiin juomien väriä ja aromeja. Kauniin ja ajattoman lasin suunnittelija on Alfredo Häberli.
(sis. 24% ALV) <span class="price">16,82 €</span> 20,86 €
16,82 € (ALV 0 %)
(ALV 0 %)
16,82 €
Ei saatavilla varastosta
Vain sisäänkirjaantuneille sopimusasiakkaille.
Tuotenumero
81647
Pituus
9.9 cm
Leveys
9.9 cm
Korkeus
17.8 cm
Nettopaino
0,171 kg
Pakkauskoko
2
GTIN
6428501120623
Essence-cocktailmalja (31 cl) on ehdoton lisä jokaisen ravintolan baaritarvike-valikoimaan. Tunnetun Alfredo Häberlin suunnittelema cocktaillasi yhdistää eleganssin ja toiminnallisuuden.

Selkeällä ja virtaviivaisella muotoilullaan Essence-cocktailmalja (31 cl) tuo esiin cocktailien eloisia värejä ja houkuttelevia aromeja. Tarjoiletpa klassisia cocktaileja tai innovatiivisia luomuksia, tämä lasi saa jokaisen juoman näyttämään vastustamattomalta.

Yksi tämän lasin tärkeimmistä ominaisuuksista on sen tukeva pohja, joka tarjoaa vakautta ja tasapainoa. Tämä varmistaa, että baarimikot voivat luottavaisin mielin sekoittaa ja tarjoilla juomia ilman huolta roiskeista tai kaatuneista laseista.

Sen lisäksi, että Essence-cocktailmalja (31 cl) on visuaalisesti kaunis, se on myös käytännöllinen. Lasi on konepestävä.

Tämä korkealaatuisesta lasista valmistettu cocktaillasi on rakennettu kestämään. Laadukas lasi takaa kestävyyden ja joustavuuden, joten se sopii jokapäiväiseen käyttöön vilkkaassa ravintolaympäristössä.

Essence-cocktailmalja (31 cl) on osa poikkeuksellisesta käsityötaidostaan ja ajattomasta designistaan tunnettua Iittalan Essence-mallistoa. Valitsemalla tämän lasin et investoi vain korkealaatuiseen tuotteeseen, vaan myös luotettavan tuotemerkin maineeseen ja asiantuntemukseen.

- Astianpesukoneen kestävä, lasi on helppo puhdistaa ja huoltaa.
- Tukeva pohja vakautta ja tasapainoa varten.
- Jalallinen muotoilu lisää hienostuneisuutta.
- Valmistettu korkealaatuisesta lasista kestävyyden takaamiseksi.
- Osa Iittalan Essence-mallistoa, jonka on suunnitellut Alfredo Häberli.
Lisätietoja
Brändi Iittala
Tuotesarja Essence
Muoto jalallinen
Materiaali lasi
Saman tuotesarjan tuotteita:
Toggle Nav
Ostoskori