Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

E. Ahlström ammattilaisille

Ajankohtaiset tuotteemme


Tee löytöjä varastontyhjennys alessa

E.Ahlströmin varastontyhjennys ale on loistava tilaisuus päivittää ravintolan astiavalikoimaa ja somistusta! Verkkokauppamme alesta löydät nyt paljon ammattilaiskäyttöön soveltuvia valkoisia tai värillisiä posliiniastioita, sekä laajan valikoiman ruukkuja ja koristekasveja.

110 vuotta viiden tähden tunnelmaa

E.Ahlström on ollut rakentamassa ja kehittämässä suomalaista ravintolakulttuuria jo 110 vuotta. Maailma ja bisnes ovat muuttuneet, mutta E.Ahlströmin kivijalka on vankka ja toiminta kehittyy joka päivä. Miten tukkukauppiaista tuli tunnelmataikureita, ja miten Teija Sääksmäestä ja Petri Nupposesta tuli yrittäjiä? Annetaan taikureiden itsensä kertoa.

Tuotteet heti varastosta - nopealla toimituksella!

Onko ravintolan astiavalikoiman, somistuksen tai työvaatteiden päivittäminen ajankohtaista? Teimme tämän sinulle helpoksi: keräsimme yhteen tuotteet, jotka ovat saatavissa heti varastostamme, nopealla toimituksella.

Palvelumme

Café Savoy

Helsingin Etelä-Esplanadille syntyi ravintola, Café Savoy, joka tarjoaa eteläranskalaisia tuoksuja, makuja ja tunnelmia kaikille asteille.E.Ahlström sai kunnian olla mukana suunnittelemassa uuden klassikkoravintolan astiastoa.

Bistro en Place

Järvenpäässä sijaitseva Bistro en Place tarjoilee asiakkailleen palan Pariisia. Ravintolan sisustus- ja kalustesuunnittelusta sekä astiavalinnoista vastasi E.Ahlströmin tunnelmataikureiden tiimi.

Saaristoravintola Paven sekä kokous- ja juhlatila HERRÖ

Espoon edustalla sijaitsevissa Pentalan ja Herrön saarisas toimivat ravintola Paven sekä kokous- ja juhlatila HERRÖ. E.Ahlströmiltä kohteisiin valittiin tunnelmaa ja miljöötä korostamaan astiat sekä keittiötarvikkeet.

Tuotemerkit

Salone del Mobile -messut

Sisustusratkaisujen tiimin tunnelmataikurit kävivät inspiroitumassa Salone del Mobile messuilla, sekä Milano Design Weekin tapahtumissa. Messuilla koettiin uusia maanläheisiä materiaaleja ja toteutuksia. Näiden lisäksi oli käytetty kekseliäitä ja vastuullisia ratkaisuja.

Toggle Nav
Ostoskori