Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Verkkokaupassa huoltokatko torstaina 2.2.23 n. klo 16-17. Pahoittelemme häiriötä!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

E. Ahlström ammattilaisille

Ajankohtaiset tuotteemme


Ravintola- ja sisustustrendit 2023

On aika kurkistaa vuoden 2023 trendit! Trendeissä esiin nousevia teemoja ovat vastuullisuus, hyvinvointi, aitous ja positiivinen tulevaisuus. Lue lisää artikkelistamme, miten näitä teemoja voi tuoda esiin ravintola-alalla.

Avaa asiakkuus - saat edut käyttöösi

Verkkokauppamme on helppo, kustannustehokas ja nopea tapa hankintoihin, sekä inspiraationlähde trendeihin, arjen pyörittämiseen ja käyttövinkkeihin. Asiakkaanamme saat aina normaalia edullisemmat hinnat verkkokauppamme ostoksiin.

AINIA® - Anna astioille uusi elämä

Tule osaksi hyvän kiertokulkua. Kierrätä kanssamme ravintolasi astiat käyttökelpoisiksi AINIA®-kiertotalouspalvelun kautta. AINIA®-astian hiilijalanjälki on 90% pienempi verrattuna uuteen.

Palvelumme

CT-Ravintolat

Carola ja Tero Sintosella on Turussa ja Nauvossa kahdeksan ravintolaa, joista jokaisen avaamisessa tai freesaamisessa E.Ahlström on ollut jollakin tavalla mukana. Yhteistyö alkoi vuosia sitten horeca-alan ammattilaisille suunnatuilta Gastro-messuilta.

Hotel Mestari

Hotel Mestarista haluttiin luoda sellainen hotelli, jollaista Helsingissä ei vielä ollut, sellaisilla teemoilla ja konsepteilla mitä ei kilpailijoilta löydy. Innovatiivisen out of the box -ajattelun tuotosta ovat Helsingin ainutlaatuisimmat aamiaiskonseptit.

Krung Thep Thai Bistro Arabia

Ravintolan listalta löytyy tuttuja street food -annoksia sekä autenttista thairuokakulttuuria kunnioittavia ruokia. Tunnelmataikureiden tehtävä oli auttaa sisustussuunnittelijaa luomaan asiakkaan toiveita vastaava lopputulos etsimällä suunnitelmiin sopivat tuotteet.

Tuotemerkit

Hahmotusratakoulutus

E.Ahlströmin hahmotusratakoulutus mahdollistaa esimerkiksi ikääntyvien kanssa työskenteleviä eläytymään hahmotushäiriöisen asemaan ja luomaan arjen ruokailusta laadukasta ja sujuvaa.

Toggle Nav
Ostoskori