Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Kattausvinkkejä


Ideoita ja inspiraatiota kattauksiin


Helpot vinkit joulupöydän tunnelman viimeistelyyn

Marraskuu 2022

Verkkokauppamme valikoimasta löydät kauneimmat astiat, aterimet, lasit sekä sesonkituotteet joulupöydän kattaukseen. Joulupöydän tunnelman viimeistelet näyttävästi viikatuilla lautasliinoilla. Katso helpot vinkit kolmen erilaisen lautasliinan taitteluun ja valitse suosikkisi.


Laura Seppäsen keittiössä kokkaaminen lähtee hyvästä muotoilusta

Marraskuu 2022

"Näin suunnittelijana uskon, että hyvät olosuhteet on välttämätön edellytys onnistuneelle aterialle. Näihin olosuhteisiin kuuluu keittiöympäristön lisäksi olennaisesti kokkausvälineet."  Laura kertoo.

Laura Seppäsen keittiöväline-valikoima koki täysremontin E.Ahlströmin käsissä. Myös uusia kauniita kattaustuotteita liittyi joukkoon. Tutustu täällä Lauran suosikkituotteisiin.


Trendikäs syyskattaus

Lokakuu 2022

Meille tunnelmataikureille syksy on ollut aina mitä antoisinta aikaa, sillä ilmassa on aivan erityisen paljon inspiraatiota. Tänä syksynä luomme viihtyisää tunnelmaa kotiin kiinnostavilla yksityiskohdilla, uusilla väreillä ja muodoilla.


Kuvioidut aterimet - tyyliä kattaukseen

Kesäkuu 2022

Elämyksellisessä kattauksessa aterimet ovat kuvioituja ja koristeltuja. Aterimet eivät jää enää sivuosaan vaan niissä on katsottavaa ja tunnusteltavaa aivan kuten lautasissa ja laseissa.


Pizza & bubbles by Meri-Tuuli Väntsi

Toukokuu 2022

Kysyimme mistä syntyy ruoka-alan inspiroivan moniottelijan Meri-Tuuli Väntsin parhaat bileet?

Katso vinkit ja hurmaavat kuvat Meri-Tuulen pizzabileistä ja suunnittele omasi, kaiken tarvittavan löydät E.Ahlströmin valikoimasta!


Pizzaparty by Jonna Kivilahti

Huhtikuu 2022

Lifestylealan ammattilaisen Jonna Kivilahden italialaiseen pizzadinneriin sisältyy alkudrinkit, tietysti pizza ja lopuksi jälkiruoka. Inspiroidu italialaisesta pizzadinneristä ja Jonna Kivilahden upeista kuvista!


Kata kevät kotiin

Huhtikuu 2022

Näillä häikäisevillä astioilla ja somisteilla toivotat kevään tervetulleeksi!


Meri-Tuulen kalahampurilaiset

Huhtikuu 2022

Ruoka-alan inspiroiva ja innostava moniottelija Meri-Tuuli Väntsi vinkkaa ammattikeittiön vinkit ja välineet, jotka soveltuvat kotikeittiöön ja vievät hampurilaisten teon kotona seuraavalle tasolle!


Hyväntuulinen hampurilaiskattaus by Jonna Kivilahti

Maaliskuu 2022

Maistuisiko hampurilainen? Sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja sisällöntuottaja Jonna Kivilahti valitsi astiat astetta tyylikkäämpään hampurilaiskattaukseen.


Sushi by Jonna Kivilahti

Helmikuu 2022

Luo sinäkin upea kattaus sushin nauttimiseen! Katso millaisen tunnelman lifestylealan ammattilainen, sisustustoimittaja, suunnittelija ja stylisti Jonna Kivilahti taikoi sushipöytään.


Afternoon tea by Jonna Kivilahti

Tammikuu 2022

Näin taiot tunnelman teehetkiin! Nyt on aika iltapäiväteen. Herkkuhetki, johon perinteisesti liitetään erilaiset makeat ja suolaiset leivonnaiset sekä tietysti hyvä tee ystävien seurassa. Iltapäivän parhaan hetken tunnelman taikoo kauneimmat kupit ja kattaukset.

Toggle Nav
Ostoskori