E.Ahlströmillä on Ekokompassi - ympäristöjärjestelmän sertifikaatti
Vastuullisuus E.Ahlströmillä tarkoittaa kokonaisvaltaista ajattelua siitä, että meillä on vastuu ihmisistä: työntekijöistä, kumppaneista ja asiakkaista. Tämä maailma on tarkoitettu myös jälkipolville ja sillä on meille suuri arvo. Haluamme tehdä asioita niin hyvin kuin voimme - myös vastuullisuuden osalta - ja siksi kehitämme palveluitamme ja tuotevalikoimaamme jatkuvasti myös vastuullisuusasiat huomioiden. Kehitämme ja hoidamme ympäristöasiat Ekokompassi-ympäristöjärjestelmän mukaisesti.


E.Ahlströmillä on Ekokompassi-ympäristöjärjestelmä
Ympäristövastuu tarkoittaa meille konkreettisia tekoja omassa toiminnassamme. Olemme sitoutuneet säästämään luonnon resursseja ja lisäämään positiivisia vaikutuksia ympäristöön. Osoituksena siitä meille on myönnetty Ekokompassi-sertifikaatti.


Luotettava Kumppani -logo viestii reilusta yhteistyöstä
Tilaajavastuulain alaisena yrityksemme täytyy todistaa se tilaajalle erilaisin raportein. Apunamme on Luotettava Kumppani, joka tekee tilaajavastuulain velvoitteiden hoitamisesta helpompaa.


E.Ahlström huolehtii pakkausten kierrätyksestä
Yksi tuotteiden elinkaaren loppupään vastuullisuuskysymystä on pakkausten kierrättäminen. Suomen Pakkauskierrätys Rinki Oy:n avulla E.Ahlström toteuttaa pakkaustensa tuottajavastuun – eli pakkaukset saadaan kiertoon.
AINIA®-kiertotalouspalvelu posliiniastioille
AINIA®-kiertotalouspalvelu posliiniastioille on maailman ensimmäinen astioiden kiertotalousmalli, sen tavoitteena on välttää posliiniastioiden päätyminen kaatopaikalle.
Autamme ennallistamaan astiasi uudenveroisiksi astioiksi tai kierrättämään ennallistamiseen kelpaamattomat astiat tiilien raaka-aineeksi suomalaiselle tiilitehtaalle.
Tarjoamme yhteistyöravintoloille mahdollisuuden kierrättää omat astiat AINIA®-palvelun kautta siten, että ne palaavat saman yrityksen käyttöön entistä ehompina. Tarjoamme ennallistamisen lisäksi mahdollisuuden uudistaa astioiden ilmeen.


Ravintola-alan kehittäminen on meille tärkeää
Tuemme suomalaisen ruokakulttuurin, ravintolakulttuurin ja ammattitaidon kehittämistä monella tavalla: tuemme ELO-säätiön toimintaa ja sitä kautta Suomen Bocuse d'Or -joukkuetta, Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -kilpailuja sekä Suomen Kokkimaajoukkuetta ja Compass Group Culinary Team Finlandia. Food & Art ja Food & Talk -tapahtumien yhteistyökumppanina edistämme alan verkostoitumista ja ammattitaidon kehittämistä.