Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Vastuullisuus


Vastuullisuus E.Ahlströmillä tarkoittaa kokonaisvaltaista ajattelua siitä, että meillä on vastuu ihmisistä: työntekijöistä, kumppaneista ja asiakkaista. Tämä maailma on tarkoitettu myös jälkipolville ja sillä on meille suuri arvo. Haluamme tehdä asioita niin hyvin kuin voimme - myös vastuullisuuden osalta - ja siksi kehitämme palveluitamme ja tuotevalikoimaamme jatkuvasti myös vastuullisuusasiat mielessä.

AINIA® - anna astioillesi uusi elämä

AINIA®-kiertotalouspalvelu on maailman ensimmäinen astioiden kiertotalousmalli.

AINIA®-kiertotalouden tavoitteena on välttää posliiniastioiden päätyminen kaatopaikalle. Autamme ennallistamaan astiasi uuden veroisiksi astioiksi tai kierrättämään ennallistamiseen kelpaamattomat astiat tiilien raaka-aineeksi suomalaiselle tiilitehtaalle.

Tule osaksi hyvän kiertokulkua ja kierrätä kanssamme ravintolasi astiat käyttökelpoisiksi AINIA®-kiertotalouspalvelun kautta.


AINIA®-kiertotalouspalvelu

OMA AINIA®-palvelu

AINIA®-kiertotalouspalvelun tarina

Hyvillä valinnoilla kohti vastuullisempaa tulevaisuutta

Vastuullisuus on ollut arvoissamme E.Ahlströmillä jo pitkään. Tiedämme, että muutos ei tapahdu hetkessä ja vastuullisia tekoja tehdään asia kerrallaan, mutta yhdessä onnistumme varmasti - sillä yhdessä olemme enemmän! 

E.Ahlströmillä olemme erityisen onnellisia siitä, että päämiehemme ovat sitoutuneet samoihin kestävän kehityksen mukaisiin arvoihin kuten mekin, ja vastuullisuus näkyy heillä vahvasti niin tuotannossa kuin tuotekehityksessä. Valtaosa tuotteistamme valmistetaan Euroopassa ja suuri osa myös Suomessa.


Hyvillä valinnoilla kohti vastuullisempaa tulevaisuutta

Kierrätetty PET-materiaali sisustustuotteissa

Kotimaista osaamista verkostossamme


Vastuullisuus E.Ahlströmillä tarkoittaa ihmisistä ja ympäristöstä huolehtimista

Ravintola-alan kehittäminen on meille tärkeää

Tuemme suomalaisen ruokakulttuurin, ravintolakulttuurin ja ammattitaidon kehittämistä monella tavalla: tuemme ELO-säätiön toimintaa ja sitä kautta Suomen Bocuse d'Or -joukkuetta, Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -kilpailuja sekä Suomen Kokkimaajoukkuetta ja Compass Group Culinary Team Finlandia. Food & Art ja Food & Talk -tapahtumien yhteistyökumppanina edistämme alan verkostoitumista ja ammattitaidon kehittämistä.


Toggle Nav
Ostoskori