Vastuullisuus E.Ahlströmillä tarkoittaa kokonaisvaltaista ajattelua siitä, että meillä on vastuu ihmisistä: työntekijöistä, kumppaneista ja asiakkaista. Tämä maailma on tarkoitettu myös jälkipolville ja sillä on meille suuri arvo. Haluamme tehdä asioita niin hyvin kuin voimme - myös vastuullisuuden osalta - ja siksi kehitämme palveluitamme ja tuotevalikoimaamme jatkuvasti myös vastuullisuusasiat mielessä.
AINIA - anna astioillesi uusi elämä
AINIA®-kiertotalouspalvelu on maailman ensimmäinen astioiden kiertotalousmalli.
AINIA®-kiertotalouden tavoitteena on välttää posliiniastioiden päätyminen kaatopaikalle. Autamme ennallistamaan astiasi uuden veroisiksi astioiksi tai kierrättämään ennallistamiseen kelpaamattomat astiat tiilien raaka-aineeksi suomalaiselle tiilitehtaalle.
Tule osaksi hyvän kiertokulkua ja kierrätä kanssamme ravintolasi astiat käyttökelpoisiksi AINIA®-kiertotalouspalvelun kautta.
Tutustu OMA AINIA®-palveluun, joka mahdollistaa astioiden uudistamisen raikastettua visuaalista ilmettä vastaavaksi, aina vastuullisesti.




Hyvillä valinnoilla kohti vastuullisempaa tulevaisuutta
Vastuullisuus on ollut arvoissamme E.Ahlströmillä jo pitkään. Tiedämme, että muutos ei tapahdu hetkessä ja vastuullisia tekoja tehdään asia kerrallaan, mutta yhdessä onnistumme varmasti - sillä yhdessä olemme enemmän!
E.Ahlströmillä olemme erityisen onnellisia siitä, että päämiehemme ovat sitoutuneet samoihin kestävän kehityksen mukaisiin arvoihin kuten mekin, ja vastuullisuus näkyy heillä vahvasti niin tuotannossa kuin tuotekehityksessä. Valtaosa tuotteistamme valmistetaan Euroopassa ja suuri osa myös Suomessa.
Ravintola-alan kehittäminen on meille tärkeää
Tuemme suomalaisen ruokakulttuurin, ravintolakulttuurin ja ammattitaidon kehittämistä monella tavalla: tuemme ELO-säätiön toimintaa ja sitä kautta Suomen Bocuse d'Or -joukkuetta, Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -kilpailuja sekä Suomen Kokkimaajoukkuetta ja Compass Group Culinary Team Finlandia. Food & Art ja Food & Talk -tapahtumien yhteistyökumppanina edistämme alan verkostoitumista ja ammattitaidon kehittämistä.

