Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

ONIS - laatua ja omaperäisyyttä lasinvalmistukseen


Kesäkuu 2024

ONIS (entiseltä nimeltään Libbey) on kahden eurooppalaisen, Leerdam Crisal Glass, lasinvalmistajan uusi tuotemerkki, jotka tuovat aitoutta ja ainutlaatuisuutta lasinvalmistukseen. Nämä valmistajat ovat olleet taiteen sekä innovaatioiden edelläkävijä jo yli 200 vuotta ja erikoistuneet ammattikäyttöön tarkoitettujen lasien valmistukseen. ONISin trendikäs, kestävä ja korkealuokkainen lasivalikoima kattaa monia pinottavia lasisarjoja, kevyitä viinilaseja ja näyttäviä, katseen vangitsevia erikoislaseja.


Laadukkaiden ja kestävien lasien lisäksi ONIS-tuotteet ovat visuaalisesti viimeisteltyjä ja näyttäviä.

ONIS tarjoaa tilanteeseen ja hetkeen juuri oikeat lasit

ONISin valikoimasta löytyy kaikkea kestävistä käytännöllisistä tuotteista, jotka täyttävät korkeimmat ammattistandardit, ikonisiin klassikoihin.​ Mikä tahansa juoma, oli se sitten cocktail, viini tai olut, nautitaan parhaiten lasista, joka parantaa sen makua, tuoksua ja ulkonäköä. Me E.Ahlströmillä olemme täysin samaa mieltä ONISin kanssa siitä, että oikea lasi tuo lisäarvoa, sillä se antaa ensivaikutelman juomasta asiakkaalle. Oikea lasi rikastuttaa juoman makua ja aromia, jotta se olisi entistä nautinnollisempaa, lisäksi ONISin suunnittelun perustana on tehdä laseja, jotka myös erottuvat joukosta.

Vastuullista lasitavaran valmistusta

ONISin tavoitteena on valmistaa 100-prosenttisesti kierrätettäviä lasituotteita mahdollisimman vähäisillä ympäristövaikutuksilla. Tähän tavoitteeseen päästään soveltamalla kestäviä prosesseja koko ONISin organisaatiossa, esimerkiksi käyttämällä energiatehokkaita uuneja ja uusiutuvaa energiaa.

  • 100 % kierrätettävät tuotteet: Tuotteet ovat täysin kierrätettäviä laadusta tinkimättä.
  • Elintarviketurvalliset lasitavarat: ONISin tuotteet ovat 100 % elintarviketurvallisia ja ympäristöystävällisiä. 
  • Lasimurskan uudelleenkäyttö: Jokainen uusi lasi tehdään osaksi (20–50 %) omasta kierrätyslasista (murska), mikä vähentää ympäristöjalanjälkeä. 

Lisää ONISin vastuullisuusteoista voit lukea heidän verkkosivuiltaan. Osoite löytyy tämän artikkelin lopusta.

Ajattomat klassikkolasit

Ikisuosikki Hobstar-lasi

ONIS-lasien valikoimasta löydät myös iki-ihanan Hobstar-lasin! Hobstar on monivuotinen suosikki nykypäivän cocktailkulttuurissa - näitä laseja löytyy ravintoloista ja baareista kaikkialla maailmassa. Kuten kaikki Onis-lasit, Hobstar vastaa nykyvpäivän tarpeita trendikkäällä tyylillä ja samalla luotettavaa kestävyyttä. Verkkokaupastamme löydät Hobstar-lasit usessa eri värissä ja koossa.

Kestävä Tarq-lasi

TarQ -sarja on valmistettu kirkkaasta lasista ja se näyttää abstraktin tulkinnan skotlantilaisesta tartaanista. Sen geometrinen kuvio luo hienostuneen ilmeen, joka täydentää lasin ajattoman muotoilun estetiikkaa näyttävästi. Tuotesarjassa on kolme eri kokoa. Nämä lasit sopivat kaikentyyppisille juomille, oli kyseessä sitten virvoitusjuoma, väkevä alkoholijuoma tai cocktail. Tarq -lasissa on Xtratuff-käsittely, jonka ansiosta lasit ovat erittäin kestäviä ja ne soveltuvat erinomaisesti ravintolakäyttöön.


Tyylikäs Winchester-lasi

Vintage-trendi on ollut muodissa vuosia ja Winchester sopii siihen täydellisesti. Leikattu lasikuvio lisää hienostuneen retron tai modernin tunnelman tarjoilutavasta riippuen. Winchester on Xtratuff -lämpökäsitelty, joka vahvistaa lasin yläosaa, särkymiselle alttiimpaa aluetta. 

Ikoninen SPKSY-lasi

Tämä ikoninen mallisto on kunnianosoitus speakeasy-baareille, jotka olivat suosittuja Yhdysvaltain kieltoaikakaudella 1920-luvulla ja 1930-luvun alussa. SPKSY-mallisto yhdistää klassisen, mutta ajattoman muotoilun. Nykyaikainen varsi ja lasin muoto edustavat modernia suunnittelua.

Katso kaikki ONIS-tuotteet


Lähde: Onis, https://onis.eu/ 

Kuvat: Onis


Toggle Nav
Ostoskori