Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Tunnelman tekijä - BHS Tabletop


Toukokuu 2023

Posliininvalmistajasta inspiroivaksi kattausasiantuntijaksi

BHS Tabletopilla on pitkät perinteet ja vahvat juuret, mutta vahva tahto kehittyä, sekä vastata nykypäivän ja tulevaisuuden toiveisiin posliininvalmistajana. Vahvan perinteisen osaamisen lisäksi BHS haluaa toiminnassaan mahdollistaa uudet ideat ja innovaatiot, joista voi syntyä, vaikka virheen kautta, mitä vain!

BHS:n tavoitteena on laajentaa jatkuvasti osaamistaan ja tätä kautta tarjota ainutlaatuinen valikoima erilaisia sarjoja ammattikäyttöön, kattaen kaikki posliinimateriaalit. Näin tehdessään, se toimii usein suunnannäyttäjänä kansainvälisellä gastronomian näyttämöllä. E.Ahlströmin ja BHS:n kumppanuussuhde on mahdollistanut Suomen foodservice markkinoille tuulahduksen euroopplaisista trendeistä BHS:n astioiden muodossa jo vuosikymmeniä.

BHS:n valikoima, Bauscher, Schönwald, Playground ja Heart&Soul, on saatavissa Suomessa yksinoikeudella vain E.Ahlströmiltä. Tarjoamme asiakkaillemme ensiluokkaisia BHS:n tuotteita, myös personoituna, vaikkapa logoilla tai ravintolan nimellä. Kaiken lähtökohtana on yhteinen intohimo kulinaaristen kokemusten viemiseksi seuraavalle asteelle, sekä asiakkaidemme liiketoiminnan siivittäminen. Tätä työtä teemme koko sydämellämme jatkossakin yhdessä BHS:n kanssa.

Lue lisää artikkelistamme, kuinka logo tehdään astioihin.


Alunperin valkoisesta posliinistaan tunnettu BHS on laajentanut osaamistaan myös värillisiin ja kuviollisiin tuotteisiin.

Pitkät perinteet ja muutoksen kulttuuri

Saksalaisella BHS Tabletop AG:lla on hyvin pitkät perinteet ja vahvat juuret kuten E.Ahlströmilläkin, ja samanlainen halu kehittyä alansa edelläkävijänä. Tavoitteena on reagoida markkinoiden muutoksiin ja asiakkaiden tarpeisiin nopeasti. Jotta uusimmat trendit saadaan muutettua nopeasti posliinisarjaksi, tekemistä on kehitettävä kaiken aikaa. Ja erinomaista keramiikkaa saavuttavatkin ainostaan ne, jotka ajattelevat luovasti joka päivä, kehittävät ideoitaan ja toteuttavat sitä huipputeknologian avulla, BHS:llä uskotaan.

BHS:n tulevaisuuden näkymät ovat valoisat, ja yritys on tullut ulos koronakriisistä entistä vahvempana ja uudistuneena. BHS:n kaksi perinteisintä ammattiposliinibrändiä Bauscher ja Schönwald tunnetaan maailmanlaajuisesti korkealaatuisista tuotteista ja kestävästä muotoilusta. Vuonna 2017 yritys laajensi valikoimaansa Playgroundilla, jonka tunnistaa puhtaasta kokeilun ilon, intuitiivisen leikkisästä tyylistä. Uusin, vuodesta 2023 saatavissa ollut Heart&Soul on taas rakkautta ensi silmäyksellä, välimerellisen raikkaalla tuulahduksella! Lisäksi voidaan mainita Noble Chinasta valmistetut sarjat, jotka ovat lajissaan ainutlaatuisia ja erityisen kestäviä. 

Kestävä kehitys

Ympäristötietoisena yrityksenä BHS:n tavoitteena on kehittää toimintaansa tuotteiden valmistuksessa mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittavaksi ja mahdollisimman pienellä energian käytöllä. Tämä ei ole yksinkertainen vaatimus erittäin energiaintensiivisissä prosesseissa, kuten posliinipoltto, mutta sen eteen tehdään kuitenkin koko ajan töitä ja jokainen askel, oli se kuinka pieni tahansa, edistää kestävämpää elämää. Esimerkiksi johdonmukainen seuranta auttaa tunnistamaan ja hyödyntämään tehokkuuspotentiaalia posliinin valmistusprosesissa. Kestävän kehityksen toimenpiteenä energiankulutus voidaan arvioida jokaiselle työvaiheelle, jotta voidaan tunnistaa uusia energiansäästö mahdollisuuksia.

Yksi BHS:n kestävän kehityksen tavoitteista on ollut kaikkien raaka-aineiden ja välituotteiden täysimääräinen kierrätys. Toinen tärkeä hanke keskittyi raaka-aineiden kulutuksen vähentämiseen lisäämällä valmiiden tuotteiden tuotantoa. Energiaa ja vettä säästävät hankkeet ovat myös säännöllinen osa BHS:n ympäristöohjelmaa. Lisää BHS:n kestävän kehityksen tavoitteista voit lukea täältä.

Lataa lisää tunnelmaa

Bauscher

Bauscher tuottaa korkealaatuisia tuotteita nykyaikaisella ja kestävällä designilla. Syvä ymmärrys asiakastarpeesta ja eri markkinoista on tehnyt Bauscherista johtavan toimittajan ja yhteistyökumppanin kansainvälisillä astiastomarkkinoilla.

Heart&Soul

Heart&Soul on uusin tulokas BHS:n brändiperheeseen. Trendikkäitä posliiniastioita uniikilla lookilla, välimerellinen astiasto pirteisiin kattauksiin ja persoonallisiin yhdistelmiin.


Playground

Playground on puhdasta kokeilun iloa. Rakkauden julistus kulinaarista kattaustaidetta kohtaan: intuitiivinen, humoristinen ja silti aina ammattimainen valikoima tuo pöytiimme viihdyttävän ja monipuolisen sarjan tuotteita.

Schönwald

Schönwald tarjoaa esteettistä muotoilua ja monipuolista yhdistettävyyttä uusiin konsepteihin. Tehtaalle tyypillinen yksinkertainen, tyylikäs muotoilukieli tekee mallistosta myös erityisen kestävän. Tarjolla on aina uusimmat trendi-ideat, jotta asiakkaamme voi keskittyä ruuan kauniiseen esillepanoon kattauksissa. Valikoima sopii yhtä hyvin niin klassisiin menuihin kuin rennon moderneihin tunnelmiin.


Teksti: Pinja Tolvanen, hankintapäällikkö, E.Ahlström

Kuvat: BHS Tabletop AG

Toggle Nav
Ostoskori