Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Meri-Tuuli Väntsin herkulliset vinkit kesäbuffan esillepanoihin

Kesäbuffan herkulliset katseenvangitsijat

Ruoka-alan monitaituri Meri-Tuuli Väntsi valitsi astiat ja kattaustuotteet E.Ahlströmin valikoimasta herkullisen, persoonallisen ja kesäisen juhlabuffetin rakentamiseen. Meri-Tuulin mukaan buffetin rakentamisessa tärkeintä on, että esillepano, kattaus, värit ja maut pitää kaikki saada soimaan yhdessä. Ja paras lopputulos tulee, kun tekee tämän kaiken omalla tyylillään.


Muista pienet yksityiskohdat

Viiden tähden tunnelman viimeistelee ne pienet, mutta niin kauniit yksityiskohdat, joilla yllätät asiakkaasi. Ota huomioon kuitenkin käytännöllisyys ja helppokäyttöisyys.

Kesäaikaan myös luonnosta löytyy esimerkiksi kukkia, heiniä ja varpuja, joilla voi viimeistellä buffan esillepanon - päästä siis luovuus valloilleen!

Käytä eri korkeuksia

Muista buffaa suunnitellessa miettiä vaakasuorien linjojen lisäksi kattausta korkeussuunnassa: korokkeilla, tasoilla ja jalallisilla vadeilla pystyy tiivistämään, lisäämään runsauden tuntua ja houkuttelevuutta. Arkisempikin kattaus näyttää heti mielenkiintoisemmalta, kun osan ruoista asettaa jalustalle.

Trendi ruokien esillepanossa on menossa valtavista vadeista kohti pienempiä kulhoja. Sama salaatti voidaan esimerkiksi kattaa yhden ison vadin sijasta kahteen pienempään ja nostaa korokkeiden avulla lomittain.

Kesällä enemmän on enemmän

Kesäkattaukseen ja esillepanoon voi rohkeasti yhdistää eri värejä, kuvioita ja materiaaleja!

Sekoita värejä ja materiaaleja rohkeasti: puu ja kivi toimivat aina yhdessä, joten roosa marmori on ihanan erilainen kaveri puulaudoille ja korokkeille. Myös lautasilla ja vadeilla voi leikitellä: valitse pari toisiinsa sopivaa pääväriä ja riko niitä kuvioilla.


Yllätä ylellisyydellä

Rapucocktail saa arvoisensa esillelaiton coupé-samppanjalaseissa!

Mieti siis astioita uudelta kantilta: mitä jos osa buffetin ruoista onkin valmiiksi annosteltu kuppeihin tai laseihin? Annosten nostamiseen voi mennä enemmän aikaa, mutta sen säästää hävikin pienentämisessä ja buffan siisteydessä.

Hurmaa Hobstarilla

Ikisuosikki Hobstar-lasi hurmaa asiakkaat, se on näyttävä ja kestävä lasi! Se on muodoltaan perinteistä lasia leveämpi, joten sitä voidaan käyttää juomien lisäksi esimerkiksi keittojen tai dippivihannesten tarjoiluun tai aamiaisbuffassa yksittäisille granola-annoksille.

Meri-Tuuli teki vihreisiin laseihin kylmän palsternakkakeiton. Verkkokauppamme valikoimasta löydät Hobstar-lasit useassa eri värissä!

Terrakotta on kesän väri

Mikä olisikaan enemmän kesäväri, kuin lämmin terrakotta?

Trendivärejä kattauksessa juuri nyt ovat vihreän eri sävyt, terrakotta ja lämmin puu - kuulostaa aivan elokuulta, vai mitä! Myös valkoinen on tehnyt paluun kattaustrendeihin ja upea kattaus syntyy yhdistämällä siihen ylellistä kultaa, marmoria, puuta ja eri lasitekstuureja.


Meri-Tuuli Väntsin valinnat kesäbuffan tuotteiksi

 1. hobstar-juomalasi-35-cl-1
  Hobstar-juomalasi 35 cl
  (sis. 24% ALV) <span class="price">4,39 €</span> 5,44 €
  4,39 € (ALV 0 %)
  (ALV 0 %)
  4,39 €


Kuvat: Meri-Tuuli Väntsi


Toggle Nav
Ostoskori