Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden uudessa PRO-kaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Paistinpannut - kovaan ammattikäyttöön


Valitse pannu käyttötarkoituksen mukaan

Paistinpannun valintaan vaikuttaa ennen kaikkea sen käyttötarkoitus, mitä sillä valmistetaan ja mikä toimii lämmön lähteenä.

  • Kaikki valikoimamme paistinpannut soveltuvat kaasuliesille, sähköliesille ja keraamisille liesille.
  • Induktioliedelle soveltuvat kaikki muut pannut paitsi alumiinirunkoiset paistinpannut.
  • Myös se mitä pannulla aiotaan paistaa vaikuttaa pannun valintaan. Kala paistuu parhaiten pinnoitetulla pannulla, kun taas black steel tai valurautapannu on paras pihville.

Käyttö - pidennä pannusi käyttöä

  • Lue valmistajan ohjeet ennen käyttöönottoa ja toimi niiden mukaan.
  • Älä ylikuumenna pannua. Erityisesti induktioliedellä tyhjä pannu ylikuumenee herkästi.
  • Vältä suuria ja nopeita lämpötilavaihteluita. Nämä voivat vaikuttaa pannun pohjan muotoon.
  • Käytä oikeanlaisia työvälineitä.
  • Jos keität tai haudutat tuotteita pannussa, lisää suola vasta kiehuvaan veteen.
  • Anna kuuman pannun viilentyä huoneen lämmössä, Älä viilennä sitä esimerkiksi kylmällä vedellä.
  • Pese pannu heti paistamisen jälkeen miedolla pesuainevedellä. Happamat ja makeat ruuat voivat vahingoittaa pannun pintaa, jos ne jätetään pannulle pitkäksi aikaa.
  • Kuivaa pannu heti pesun jälkeen mieluummin kuin annat sen kuivua välttääksesi kalkkitahrojen kertymisen pannuun. Huomaa, että valurautainen pannu kannattaa kuivata kuumalla liedellä.
  • Valurautainen pannu tulisi käsitellä rasvalla (rasvapoltto) ohjeen mukaan.
  • Säilytä pannusi puhtaassa, kuivassa tilassa.

Huolto – jotta pannusi säilyvät hyvässä kunnossa

  • Pinttyneen tai palaneen ruuan saa parhaiten pois liottamalla pannua kuumassa vedessä ilman pesuainetta ja pesemällä sen jälkeen.
  • Älä käytä tahranpoisto aineita tai teräsvillaa jotka eivät sovellu tuotteelle.
  • Kalkkitahrojen poistamista varten kuumenna pannulla vettä, johon on lisätty tilkka viinietikkaa. Anna viilentyä ja pese normaalisti. Huomaa, että kalkkitahrat joita ei poisteta asianmukaisesti saattavat johtaa korroosioon pinnan alla.
  • Ylikuumentamisesta johtuvat tahrat ruostumattomassa teräksessä saa pois sitä varten kehitetyillä kiillotusaineilla. 
  • Mahdolliset tärkkelyksestä jääneet tahrat voi poistaa laimennetulla viinietikalla

Tutustu paistinpannuihin täältä!

Toggle Nav
Ostoskori