Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Logo lautaseen - kuinka se tehdään?


Kun haluat viestiä ravintolan brändistä annosta myöten, painata ravintolan logo lautaseen tai laseihin. Jos aiemmin logolautaset miellettiin fine dining -paikkojen jutuksi, nykypäivän näppärä ravintoloitsija ymmärtää logolautasen arvon markkinointikeinona esimerkiksi Instagramissa.

Oletko muuten katsonut, montako kuvaa ravintolasi annoksista on otettu? 


Lautanen ravintolan logolla vai brändätty lasi tai brodeeraus työvaatteeseen?

Yksinkertaisimmillaan valkoiseen lautaseen painetaan ravintolasi logo, pisimmälle vietynä ravintolalle räätälöidään oma, logosta ja ravintolan brändistä johdettu kuosi, jolla koko astiasto koristellaan. Loppuun asti hiottu toteutus jatkuu tietenkin myös laseihin ja työvaatteisiin asti. 

Me voimme auttaa toteutuksessa!

Valitse kuva ja määritä väri

Kuva voi olla ravintolan logo, tapetista napattu kuosi tai vaikkapa vanha valokuva. Valmis logo nopeuttaa prosessia, mutta pelkästä alustavasta ideasta saamme loihdittua halutun koristeen astiaan.

Jotta kuva tulee astiaan halutussa värissä, käytä värimääritykseen joko E.Ahlströmilta saatavia värimalleja tai määritä värit Pantone-värikartan avulla. Meiltä värivaihtoehdot löytyvät myös valmiiksi posliiniastialle poltettuna, jolloin sävyt näkyvät varmasti oikein.


Valitse merkattava tai logotettava tuote

Valitse astia Bauscherin, Schönwaldin tai Churchillin valikoimista. Valkoinen astia toistaa värit parhaiten, mutta värillisenkin astian voi koristella.

Minimitilaus ravintolan omalle koristeelle on 300 tuotetta. Voit valita eri tuotteita, esimerkiksi lautasia, kuppeja ja kulhoja, kunhan niistä tulee yhteensä 300 kpl. Täydennystilauksille minimimäärä on 50 kpl. 

Laseissa rajoituksia ei juuri ole. Merkkauksen voi tehdä myös niin, että se helpottaa henkilökunnan työtä ja viinin kaatamista. Kaikki valikoimissamme olevat työvaatemerkit (Chaud Devant, Medanta, Marimekko) sopivat brodeeraukseen. 

Määritä kuvan paikka

Määritä kuvan sijainti astiassa astiakartan avulla. Jos et ole varma, miten, minkä kokoisena ja mihin kohtaan kuva kannattaa sijoittaa, autamme mielellämme! Saat myös aina virtuaalimallin nähtäväksesi ennen tuotantoa. 


Varaa aika

Lautasten tuotantoon kannattaa varata aikaa kolmesta kuuteen kuukautta. Jos kuva vaatii suunnittelun ja tarkempaa asettelua, varaa suunnittelulle lisäksi 2 viikkoa. Työvaatteiden brodeeraus ja lasien merkkaus hoituvat nopeammin, muutamassa viikossa. 

Tilaa lisää

Täydennystilaus on helppoa, minimitilausmäärä on 50 kpl. Prosessia ei tarvitse aloittaa alusta, sillä arkistostamme löytyvät jokaisen meillä tehdyn logoastian tarvittavat tiedot 15 vuoden ajalta. Tilaus voidaan laittaa suoraan tehtaalle, ilman uudelleensuunnittelua.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai avainasiakaspäällikköösi, suunnitellaan yhdessä logolautanen, brodeerattavat työvaatteet tai logolasit ravintolaasi!

Tutustu Bauscherin ja Schönwaldin astiavalikoimaan

Viinilasit omalla logolla

Saat meiltä myös brändättyjä laseja! Esimerkiksi mittaviivalasin omalla merkillä tai logolla tai ravintolan logolla koristellut vesikannut. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!


Tutustu taiteilija Johanna Oraksen astiastoon

Taiteilija Johanna Oras teetti uusimman astiastonsa yhteistyössä tunnelmataikureiden kanssa. E.Ahlströmillä pystyy yrityksen logojen lisäksi toteuttamaan myös astiasarjan omalla kuvituksella varustettuna.


Kuvat: Sikke's, Bistro O mat, Hejm, Magnolia, Johanna Oras


Toggle Nav
Ostoskori