Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Luo tunnelmaa valaistuksella


Syyskuu 2023

Kohti tunnelmallista syksyä

Valaistus on tärkeä osa tunnelman luonnissa, niin kodissa kun julkisissakin tiloissa. Oikeanlaisella valaistuksella tilassa voidaan korostaa tai tarkoituksella häivyttää näkymää/tunnelmaa haluttuun suuntaan. Iltojen pimentyessä kohti syksyä, tarvitaankin valaistusta taas enemmän kuin kesän kirkkaudessa. Hämärä valaistus tuntuu hyvälle ja kannustaa nauttimaan syksystä, sadonkorjuun antimista ja hyvistä juomista yhdessä pöydän ääressä, niin kotona kuin ravintolassakin.


Valaistuksen luominen erilaisin keinoin

Aidon kynttilänvalon katveessa kynttilän palava tuli luo maagiset varjot ruokailijoiden ympärille. Ja jos kynttilöitä ei voida käyttää, saa saman tunnelman aikaiseksi led-tuikku- ja kruunukynttilöillä turvallisesti. Kynttilänjaloilla – ja tuikuilla saa kattaukseen ja sisustukseen helposti luotua näyttävyyttä ja erilaisia värimaailmoja kattaukseen tai yleensäkin tilaan.

Tunnelmallista valaistusta voidaan rakentaa myös pöytiin tuotavilla led-pöytävalaisimilla. Nämä valaisimet ovat paloturvallisia ja helposti käytettäviä niin asiakkaalle kuin henkilökunnalle. Led-valaisimissa löytyy useita eri malleja, kokoja ja värejä. Valaisimissa hienous piilee valaisimen värilämpötilan säädössä, jossa voidaan valita lämpimän kellertävän 2700K tai valkoisen ja kylmemmän 3000K välillä. Tällä ominaisuudella saadaan hienosäädettyä tilan tunnelmaa.

Henkilökunnan arkea helpottavat latauspisteet - ja vaunut, joihin valaisimet voi illan päätteeksi koota latautumaan seuraavaa päivää varten. Maailmalla led-pöytävalaisimet ovat olleet iso hitti jo useamman vuoden, ja ne ovat rantautuneet Suomeenkin ja saaneet hyvän vastaanoton. Niiden tekniikka ja kestävyys ovat kehittyneet samoin visuaalinen ilme. Pöytävalaisimien lisäksi löytyy myös led-lyhtyjä ja valosarjoja, niitäkin eri mallisena ja kokoisina. Lyhtyjä  ja valoketjuja voi asettaa toivottamaan vieraat tervetulleiksi sisääntuloon tai ympäri tilaa. Nämä tuotteet toimivat hyvin myös ulkotiloissa, koska ne ovat IP44 tai IP54-luokiteltuja tuotteita.

Tunnelmaan sopiva valaistus tilaan astuttaessa tuokin ensimmäisenä mieleen ajatuksen: onpa hyvä tunnelma!


Kynttilät, valaisimet ja valosarjat E.Ahlströmin verkkokaupasta

Verkkokauppamme laajasta valikoimasta löydät valaisimet, valosarjat ja kynttilät ravintolan erilaisiin tapahtumiin, tunnelmiin ja sisustukseen. Tutustu tuotteisiin ja ole tarvittaessa yhteydessä E.Ahlströmin asiakaspalveluun.

Valaisimet ja valosarjat

Lyhdyt ja kynttilät

 1. bolsius-rustic-kynttila-19-cm-6-kpl-1
  Bolsius Rustic-kynttilä 19 cm 6 kpl
  (sis. 24% ALV) <span class="price">30,63 €</span> 37,98 €
  30,63 € (ALV 0 %)
  (ALV 0 %)
  30,63 €
 2. bolsius-rustic-kynttila-13-cm-6-kpl-1
  Bolsius Rustic-kynttilä 13 cm 6 kpl
  (sis. 24% ALV) <span class="price">22,08 €</span> 27,38 €
  22,08 € (ALV 0 %)
  (ALV 0 %)
  22,08 €
 3. kivi-tuikkulyhty-kork-6-cm-1
  Kivi-tuikkulyhty kork. 6 cm
  (sis. 24% ALV) <span class="price">9,25 €</span> 11,47 €
  9,25 € (ALV 0 %)
  (ALV 0 %)
  9,25 €

Kuvat: Konstmide, Muubs, E.Ahlström


Toggle Nav
Ostoskori