Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Churchill - Kattausalan suunnannäyttäjä suurella intohimolla


Heinäkuu 2023

Kattausalan suunnannäyttäjä suurella intohimolla

Churchill, tuo englantilainen posliinijätti, jonka tunnetut astiasarjat ovat ihastuttaneet kattauksissa jo yli 225 vuoden ajan. Yrityksen rikas historia näkyy yhä sen toiminnassa – sama innovatiivisuus ja sitoutuminen kehitykseen on säilynyt mukana yrityksen alkumetreiltä asti. Pitkän yritystarinan on mahdollistanut intohimo laadukkaiden ja kestävien astiastojen luomiseen. Churchill luo edelleen mitä inspiroivimpia astioita, jotka ratsastavat trendien aallonharjalla.


Stonecast-astiasarjan jokainen astia koristellaan valmistuksessa lopuksi käsin. Sarjan astioiden sävyt on suunniteltu näyttämään harmoniselta yhdessä, jotta kattaukseen voi luoda kuvan tavoin ihastuttavia kontrasteja.


Churchillin ymmärrys niin trendikkäiden kuin klassisten astioiden päälle mahdollistaa yrityksen laajan ja monipuolisen astiavalikoiman. Luovuudella ei ole rajaa Churchillin toiminnassa, sillä yritys lanseeraa uusia astioita jopa neljä kertaa vuodessa. Kauniit astiasarjat täydentyvät säännöllisesti uusilla väreillä, muodoilla ja ko’oilla, jotka pääsevät värittämään tunnelmaa erilaisiin pöytiin ja kattauksiin.

E.Ahlström jakaa ylpeästi Churchillin mission kattausten rikastamiseen innovaation, ammattitaidon sekä innostuneisuuden kautta. Vastuullisuuden eteen tehtäviä panostuksia ei voi myöskään olla unohtamatta. Sitä suuremmalla ilolla voimmekin sanoa, että myymme Churchillin astiastoja yksinoikeudella Suomen ravintola-alan kentälle.

Kestävää posliinia innovaatioilla

Churchillin astioiden ainutlaatuiset valmistustavat tekevät niistä enemmän kuin pelkkiä astioita. Astioiden kestävyys ei ole vain myyntilause – sen perusteena on Churchillin poikkeuksellinen saviresepti, muotoiluosaaminen sekä valmistuksen huipputeknologia. Churchill pitää lisäksi huolen valmistuksen eri vaiheiden testauksesta, materiaalien hankinnasta loppulasitukseen valmistusprosessissa. Näin ollen astioiden ostaja voi olla varma luvatusta laadusta.

Posliinivalmistajasta tekee autenttisen se seikka, että astioiden käsittely käy koneiden lisäksi käsien kautta. Muun muassa klassikoksi nousseen Stonecast-astiasarjan jokainen astia koristellaan käsin. Näin syntyy astiastoja, joiden valmistajien kädentaidon voi aistia jo päältä päin. Jo vuonna 1795 perustetun Churchillin menestyksen reseptinä voi siis sanoa olevan vankka kädentaito yhdistettynä uusimpaan teknologiaan ja kehitykseen. Yrityksen ylpeytenä on kutsua astioidensa lasitusta yhdeksi maailman kestävimmistä.

Laadukkaita ja kestäviä astioita vastuullisesti

Vastuullisuuden edistäminen on ollut aina tärkeää Churchillille, ja se on keskeinen osa yrityksen toimintaa. Ympäristön huomiointi aloitetaan jo savimateriaalien toimittajien valinnasta, sillä raaka-aineiden tulee olla vastuullisesti hankittuja. Churchill suosii paikallisia englantilaisia raaka-ainetoimittajia, jotka jakavat yrityksen vastuullisuusarvot.

Churchill pyrkii kiertotalouteen erilaisin keinoin, joilla tuotannon ympäristövaikutuksia ehkäistään. Astioiden tuotannossa syntyneestä kuivasta jätesavesta jopa 100 % kierrätetään ja jätemääriä pyritään minimoimaan teknologian avuin. Esimerkiksi tuotannossa yliruiskutettu tai läikkynyt lasite saadaan uudestaan käyttöön, huolellisen puhdistuksen kautta.

Yhtenä Churchillin keinona kiertotalouteen oli myös 4500 aurinkopaneelin asentaminen tuotantolaitoksen katolle vuoteen 2023 mennessä. Tällä keinolla 100 % käytetystä sähköstä tuotannossa on jatkossa 100 % uusiutuvasta energiasta. Suuri posliinivalmistaja tuntee siis vastuunsa ilmasto- ja ympäristöasioissa ja ylläpitää toimintansa kehittämistä, jotta se vastaisi nykypäivän vastuullisuusvaatimuksia.

Churchill on mainio todiste siitä, että yrityksen pitkän iän mahdollistaa ennen kaikkea innostuneet ja ammattitaitoiset tekijät, joille sekä korkean laadun että vastuullisuuden turvaaminen on sydämen asia.

Churchill tunnelman luojana ruokatrendeissä

Aasialaiset fuusiot

Aasialainen ruokatrendi vaatii parikseen eri kokoisia kulhoja, jotka ovat yhtä kiinnostavia kuin monia makuja ja tekstuureja omaava aasialainen ruoka. Trendistä innostuneen kannattaa tutustua Nourish-astiasarjaan, jonka käytännölliset syvät kulhot täydentävät mausteisen esillepanon.

Ympäristötietoinen syöminen

Terveellisyys ja hyvinvointi kasvavana trendinä ovat luoneet yhden kaikkien aikojen tärkeimmistä ruokatrendeistä, kasvipohjaisen ruokavalion. Kasvipohjaisen ruuan kattauksessa luonnonläheistä otetta voidaan korostaa maanläheisillä, jopa vihertävän sävyisillä astioilla. Tähän tarkoitukseen sopii täydellisesti Stonecast Patina.


Maalta pöytään

Paikallisesti tuotettu ja valmistettu ruoka kasvattaa merkitystään kuluttajien parissa. Ympäristötietoisille syöjille ruuan tausta, laatu ja kosketuspinta luonnon pariin ovat kaikki kaikessa. Viestitä astioillasi paikallisuutta kunnioittavasta ateriasta Stonecast Raw -sarjan maalaishenkisillä astioilla.

Kupliva nostalgia

Lapsenomainen huolettomuus ja retrofiilis näkyvät nyt myös kattauksissa, kun nostalgia-ruokatrendin myötä astiastot saavat lisää väriä. Stonecast-sarjan vaaleanpunaiset astiat tuovat leikkisyyttä kattauksiin ja käyvät herkullisesti yhteen trendin mukaisen lohturuuan kanssa.


Kuvat: Churchill


Toggle Nav
Ostoskori