Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Palvelutiski kukoistamaan

Ratkaisuja houkuttelevaan esillepanoon

Miten saadaan kaupan palvelutiski näyttämään syötävän hyvältä? Asiakkaan ensivilkaisulla on väliä, joten usein jo pelkällä tarjoiluastioiden päivittämisellä saa ihmeitä aikaan. Keräsimmekin avuksesi ravintolatason tuotteita, joilla teet kauppasi herkkupisteestä, salaattibaarista tai take away -pisteestä hetkessä houkuttelevan ja näyttävän, käytännöllisyyttä unohtamatta.

Pidä palvelutiski helposti muunneltavana ottamalla avuksi erilaiset korokkeet sekä sesongin mukaiset somisteet. Kiinnitä huomiota myös kyltitykseen: trendikkäät liitutaulukyltit voisivat viimeistellä ilmeen aika hienosti, vai mitä? 

Älä unohda myöskään hyvännäköisiä, tyyliin sopivia työvaatteita henkilökunnalle. Työvaatteisiimme saat myös helposti brodeerattua oman kauppasi logon, jolloin palvelutiskin tyyli puhuttelee kokonaisuutena ja on viimeiseen pisaraan saakka mietitty. 

Ravintola-alan ammattilaisena autamme sinua enemmän kuin mielellämme myös palvelutiskin kokonaisvaltaisessa suunnittelussa: luodaan take away -pisteellenne viimeisen päälle viimeistelty, ravintolatasoinen tunnelma, jota asiakas ei ohita! Ole yhteydessä omaan avainasiakaspäällikköösi tai asiakaspalveluumme. Tutustu tarkemmin myös Fresh up -palveluumme!Tarjoiluastiat salaateille ja lämpimille annoksille

Tarjoiluastiat, korit ja korokkeet

Tarjoiluottimet

GN-astiat

Kyltit ja somisteet


Kuvat: KCM Länsikeskus / Foody Allen Oy. 

Lue juttu KCM Länsikeskuksen uudistuksesta täältä.

Toggle Nav
Ostoskori