Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olemme päivittäneet sivustomme – nyt asiointi on entistä sujuvampaa! Tervetuloa ostoksille, yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta.

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Näin rakennat ravintolan buffetin


Huhtikuu 2025

Buffet-kattaus on ravintolan käyntikortti, ja sen onnistuminen vaatii huolellista suunnittelua. Oikeanlaiset astiat ja keittiötarvikkeet eivät ainoastaan helpota tarjoilua, vaan ne myös vaikuttavat ruoan esillepanoon, asiakaskokemukseen ja jopa hävikin hallintaan.

Lue käytännön vinkit, joilla onnistut ravintolan buffetin esillepanoissa ja tutustu buffet-tuotteiden laajaan valikoimaamme!


Näillä vinkeillä onnistut ravintolan buffet-tarjoiluissa

  • Mieti esillepanon ulkoasu yhdessä tarjottavan ruoan ja käytettävien raaka-aineiden kanssa ja huolehdi, että sinulla on oikeankokoiset astiat eri tuotteille.
  • Erilaisilla korokkeilla, kerrosvadeilla ja jalallisilla telineillä saa buffaan helposti vaihtelua ja näyttävyyttä. Näitä voi kätevästi vaihtaa jo olemassa olevien astioiden alle aina tarpeen ja tunnelman mukaan.
  • Muista miettiä astioiden koko suhteessa tarjottaviin ruokalajeihin. Oikeankokoiset tarjoiluastiat parantavat hygieniaa ja vähentävät ruokahävikkiä.
  • Jos kattauksia on vain yksi tai kaksi, kata alkuruoka pöytiin esimerkiksi pieniin kauniisiin kulhoihin. Ruokailutilanne rauhoittuu, kun buffaan ei tarvitse heti mennä jonottamaan.
  • Jos asiakkaita on lähes 500 päivässä, juhlabuffan esillepano rakennetaan käytännöllisyys edellä.
  • Luo pöytään viimeistelty ulkoasu esimerkiksi korvaamalla rosteriset GN-astiat posliinisilla, kiinnostavasti muotoiluilla genareilla tai käyttämällä lämpöhauteita ja -levyjä, joiden päälle voi asettaa patoja sekä matalia kasareita
  • GN-astioille on saatavana kehykset, jotka pitävät astiat hyvin paikoillaan, jotka luovat kauniin, sekä viimeistellyn ilmeen.
  • Huomioi esillepanon suunnittelussa asiakasmäärän lisäksi tarjolla olevan ruoan määrä, sekä mahdollisten lämpö- ja kylmäpöytien asettelut. Ohuet, kauniit kylmälevyt ja luonnonmateriaaleja muistuttavat melamiiniastiat antavat uusia mahdollisuuksia luovuudelle.
  • Jälkiruoan esillepanoon on tarjolla monenlaisia porrasratkaisuja, joissa petit fourit tai leivokset tulevat kauniisti esiin.
  • Huolehdi ruokien oikeasta säilytyslämpötilasta varsinkin kesähelteillä.
  • Esillepanossa voi käyttää myös kauniita kattiloita, pieniä patoja ja rohkeasti eri värejä ja kuoseja tarjoiluastioissa.
  • Käytä buffetin esillepanossa aitoja yrttejä tyyliin sopivissa ruukuissa.
  • Kauniit, koristeelliset valokuvakehykset toimivat hyvin buffan menutelineinä, tutustu myös erilaisiin liitutaulutusseihin ja -tauluihin.

keveyttä ja käytännöllisyyttä buffet-tarjoiluun

Haluatko yhdistää tyylikkään esillepanon ja käytännöllisyyden? Laadukkaat melamiiniset APS:n Nero-tarjoiluastiat tarjoavat täydellisen ratkaisun buffet-pöytään! Ne ovat kevyempiä ja kestävät kolhuja sekä päivittäistä ravintolakäyttöä. Astiat ovat helppoja käsitellä, naarmuuntuvat vähemmän ja kestävät konepesun – täydellinen valinta ravintoloille, hotelleille ja catering-palveluille.


Valo-sarjan tuotteilla rakennat innovatiivisen ja tyylikkään buffetin ravintolaan

Monipuolisen VALO-sarjan tuotteet on valmistettu kestävistä materiaaleista, kuten massiivitammesta, liuskekivestä ja mustalla pinnoitetusta metallista. Sarjan pinottavat laatikot ja tarjottimet ovat gastronomikoossa, joten ne muodostavat innovatiivisen ja yksilöllisesti laajennettavan kokonaisuuden, juuri sinun ravintolasi tarpeitten ja toiveiden mukaisesti. Monipuoliseen ruoan tarjoamiseen soveltuva VALO-sarja on universaali buffajärjestelmä, joka tarjoaa ratkaisuja kaikkiin tarpeisiin - tilaa säästävään, edustavaan sekä luovasta erittäin toimivaan lopputulokseen.

Kaikki VALO-sarjan puiset osat on valmistettu massiivitammesta ja ne ovat käsitelty öljyllä, jolloin osat on suojattu kosteudelta ja turvallisia elintarvikkeiden kanssa käytettäväksi. Buffatelineet voidaan räätälöidä hyvin yksilöllisesti erilaisilla komponenteilla, kuten esimerkiksi etikettipidikkeillä, jalustoilla, kulmaliittimillä ja hygieniasuojilla.


Katso kaikki VALO-sarjan tuotteet


Maanläheistä eleganssia – Emerge-tarjoiluastiat buffettiin

Ajaton eleganssi – Klassinen valkoinen buffet-esillepano

Valkoinen buffet-kattaus on aina tyylikäs valinta. Klassisen valkoiset tarjoiluastiat luovat raikkaan ja huolitellun ilmeen, joka tuo ruoat upeasti esille. Ajaton tyyli sopii kaikenlaisiin ravintolaympäristöihin ja laadukkaat materiaalit takaavat kestävyyden, sekä helpon puhdistettavuuden. Olipa kyseessä hotelli-aamiainen, lounasbuffet tai juhlatilaisuus, valkoinen esillepano tekee tarjoilusta yhtä houkuttelevan kuin itse ruoka.

Lämpöisen buffan tuotteet

Kattilat buffetiin

Padat ja vuoat buffetiin

Lämpöhauteet ja lämpölevyt buffettiin

Kylmän buffan tuotteet

Kulhot ja vadit ravintolan buffettiin

Dalebrook kuuluu maailman johtaviin melamiiniastioiden valmistajiin, ja sillä on yli 70 vuoden kokemus alalta. Yrityksen tuotesarjat on suunniteltu erityisesti ravintola-alan ammattilaisten tarpeisiin, ja Dalebrookin tuotteita käytetään hotelleissa ja ravintoloissa ympäri maailmaa.

Verkkokaupastamme löydät muun muassa suositut Casablanca- ja Pigment-sarjat.

Korokkeet ja kylmälevyt buffettiin


Ottimet ja keittiötarvikkeet ravintolan buffettiin


Kuvat: APS, E.Ahlström Oy, Churchill


Toggle Nav
Ostoskori