Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Näin rakennat ravintolan buffan


Huhtikuu 2024

Meiltä pyydetään usein neuvoja ravintolan sujuvan ja kiinnostavan buffan rakentamiseen. Kokosimme valikoimastamme ravintolan buffaan sopivia tarjoiluastioita erilaisiin tarpeisiin niin visuaalisesta kuin käytännöllisestä näkökulmasta. Alta löydät esimerkiksi innovatiivisen Valo-sarjan, josta voi koota erilaisilla elementeillä omiin tarpeisiin sopivan kokonaisuuden sekä Emile Henryn Welcome-sarjan, joka hurmaa kestävyydellään ja tehokkaalla tilankäytöllä.

Lue käytännön vinkit, joilla onnistut buffan esillepanoissa ja tutustu buffatuotteiden laajaan valikoimaamme!


Valo-sarjan tuotteilla voit rakentaa mieleisen kokonaisuuden ravintolaan

Monipuolisen VALO-sarjan tuotteet on valmistettu kestävistä materiaaleista, kuten massiivitammesta, liuskekivestä ja mustalla pinnoitetusta metallista. Sarjan pinottavat laatikot ja tarjottimet ovat gastronomikoossa, joten ne muodostavat innovatiivisen ja yksilöllisesti laajennettavan kokonaisuuden, juuri sinun ravintolasi tarpeitten ja toiveiden mukaisesti. Monipuoliseen ruoan tarjoamiseen soveltuva VALO-sarja on universaali buffajärjestelmä, joka tarjoaa ratkaisuja kaikkiin tarpeisiin - tilaa säästävään, edustavaan sekä luovasta erittäin toimivaan lopputulokseen.

Kaikki VALO-sarjan puiset osat on valmistettu massiivitammesta ja ne ovat käsitelty öljyllä, jolloin osat on suojattu kosteudelta ja turvallisia elintarvikkeiden kanssa käytettäväksi. Buffatelineet voidaan räätälöidä hyvin yksilöllisesti erilaisilla komponenteilla, kuten esimerkiksi etikettipidikkeillä, jalustoilla, kulmaliittimillä ja hygieniasuojilla.Katso kaikki VALO-sarjan tuotteet


Näin onnistut buffan esillepanoissa

 • Jos kattauksia on vain yksi tai kaksi, kata alkuruoka pöytiin esimerkiksi maistelulusikoihin. Ruokailutilanne rauhoittuu, kun buffaan ei tarvitse heti mennä jonottamaan.
 • Jos asiakkaita on lähes 500 päivässä, juhlabuffan esillepano rakennetaan käytännöllisyys edellä. Kaunis ja käytännöllinen eivät kuitenkaan sulje toisiaan pois. Luo pöytään viimeistelty ulkoasu esimerkiksi korvaamalla rosteriset GN-astiat posliinisilla, kiinnostavasti muotoiluilla genareilla tai käyttämällä lämpöhauteita ja -levyjä, joiden päälle voi asettaa patoja sekä matalia kasareita
 • GN-astioille on saatavana kehykset, jotka pitävät astiat hyvin paikoillaan, jotka luovat kauniin, sekä viimeistellyn ilmeen.
 • Mieti esillepanon ulkoasu yhdessä tarjottavan ruoan ja käytettävien raaka-aineiden kanssa ja huolehdi, että sinulla on oikeankokoiset astiat eri tuotteille..
 • Erilaisilla korokkeilla, kerrosvadeilla ja jalallisilla telineillä saa buffaan helposti vaihtelua ja näyttävyyttä. Näitä voi kätevästi vaihtaa jo olemassa olevien astioiden alle aina tarpeen ja tunnelman mukaan.
 • Esillepanossa voi käyttää myös kauniita kattiloita, pieniä patoja ja rohkeasti eri värejä ja kuoseja tarjoiluastioissa.
 • Muista miettiä astioiden koko suhteessa tarjottaviin ruokalajeihin. Oikeankokoiset tarjoiluastiat parantavat hygieniaa ja vähentävät ruokahävikkiä.
 • Huomioi esillepanon suunnittelussa asiakasmäärän lisäksi tarjolla olevan ruoan määrä, sekä mahdollisten lämpö- ja kylmäpöytien asettelut. Ohuet, kauniit kylmälevyt ja luonnonmateriaaleja muistuttavat melamiiniastiat antavat uusia mahdollisuuksia luovuudelle.
 • Huolehdi ruokien oikeasta säilytyslämpötilasta varsinkin kesähelteillä.
 • Kauniit, koristeelliset valokuvakehykset toimivat hyvin buffan menutelineinä.
 • Jälkiruoan esillepanoon on tarjolla monenlaisia porrasratkaisuja, joissa petit fourit tai leivokset tulevat kauniisti esiin.

Lämpöisen buffan tuotteet


Kylmän buffan tuotteet

 1. casablanca-kulho-soikea-1-5-l-1
  Casablanca-kulho soikea 1,5 l
  (sis. 24% ALV) <span class="price">16,50 €</span> 20,46 €
  16,50 € (ALV 0 %)
  (ALV 0 %)
  16,50 €
  (sis. 24% ALV) <span class="price">31,27 €</span> 38,77 €
  31,27 € (ALV 0 %)
  (ALV 0 %)
 2. casablanca-kulho-soikea-3-8-l-1
  Casablanca-kulho soikea 3,8 l
  (sis. 24% ALV) <span class="price">59,84 €</span> 74,20 €
  59,84 € (ALV 0 %)
  (ALV 0 %)
  59,84 €
 3. casablanca-kulho-6-l-1
  Casablanca-kulho 6 l
  (sis. 24% ALV) <span class="price">63,49 €</span> 78,73 €
  63,49 € (ALV 0 %)
  (ALV 0 %)
  63,49 €
 4. casablanca-kulho-3-5-l-1
  Casablanca-kulho 3,5 l
  (sis. 24% ALV) <span class="price">34,76 €</span> 43,10 €
  34,76 € (ALV 0 %)
  (ALV 0 %)
  34,76 €
 5. casablanca-kulho-1-3-l-1
  Casablanca-kulho 1,3 l
  (sis. 24% ALV) <span class="price">25,24 €</span> 31,30 €
  25,24 € (ALV 0 %)
  (ALV 0 %)
  25,24 €
 6. ea-kylmalevy-gn-1-2-1
  EA-kylmälevy GN 1/2
  (sis. 24% ALV) <span class="price">95,33 €</span> 118,21 €
  95,33 € (ALV 0 %)
  (ALV 0 %)
  95,33 €

Welcome-sarja - suoraan uunista buffaan

Luo näyttävä buffaesillepano ranskalaisen Emile Henryn Welcome-sarjan tuotteilla, joissa yhdistyy eleganssi, tilankäyttö ja keramiikan laadukas ulkonäkö. Welcome-sarjan kulhot ja astiat ovat suunniteltu taidokkaasti vahvistetulla reunuksella, joka mahdollistaa hyvän otteen, helpottaa käsittelyä ja varmistaa pinottavuuden. Astiat ja kulhot sopivat toisiinsa, mahdollistaen tehokkaan toiminnallisuuden ja eri korkeudet tarjoavat lisää mahdollisuuksia esillepanossa.

Welcome-sarjan tuotteita voi käyttää niin kylmillä kuin lämpimillä tuotteilla, nämä astiat ovat suunniteltu buffet-, juhla- ja cateringkäyttöön.Hillityn tyylikäs bistrobuffa

 1. pigment-kulho-soikea-1-2-l-1
  Pigment-kulho soikea 1,2 l
  (sis. 24% ALV) <span class="price">17,54 €</span> 21,75 €
  17,54 € (ALV 0 %)
  (ALV 0 %)
  17,54 €
 2. pigment-kulho-soikea-70-cl-1
  Pigment-kulho soikea 70 cl
  (sis. 24% ALV) <span class="price">14,68 €</span> 18,20 €
  14,68 € (ALV 0 %)
  (ALV 0 %)
  14,68 €

Klassinen, valkoinen buffa


Muista myös nämä tuotteet buffan esillepanoissa