Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Tunnelmallinen joulukattaus ja -somistus 2022

Poimi parhaat kattaus- ja somistusvinkit jouluun

Joulun odotus ja kattauksen ja elämysten suunnittelu tuntuu aina yhtä inspiroivalta.

Kokoontuminen läheisten kanssa yhteiseen pöytään - ravintolaan tai kotiin - tuntuu juhlahetkeltä, jonka haluamme kokea kaikin aistein, tunnelmasta ja toisistamme nauttien. Varasimmekin varastoon hurmaavan kokoelman joulukattaustuotteita - somisteita, lyhtyjä ja kynttilöitä, joilla loihdit kattaukseen upean joulutunnelman vaivattomasti, mutta näyttävästi.

Kattausvinkeissämme näkyvät joulun päätrendit - kullan kimallus ja pelkistetty luonnonläheisyys. Erilaiset joulutyylit toimivat loistavasti myös toisiinsa sekoitettuna, joten poimi parhaat palat eri teemoista ja luo oma ikimuistoinen joulukattaus!

Osa joulukattaustuotteista on saatavilla rajoitetun ajan, niin kauan kuin varastoa riittää.

Joulun trendit

Me E.Ahlströmilla aloitamme joulun suunnittelun jo keväällä. Tarkkailemme trendejä, käymme messuilla, juttelemme suunnittelijoiden kanssa ja tutustumme tavarantoimittajiemme joulutuotevalikoimiin uteliaasti kuin joulutontut konsanaan! Asiakkaitamme inspiroivat joulukattaukset ja jouluideat rakennamme Creative Studiollemme viimeistään silloin, kun lehdet kellastuvat. Tavoitteemme on tarjota valmiita, helposti toteutettavia ideoita ravintolalle asiakkaiden hurmaamiseen ja joulutunnelman rakentamiseen.

Tilaa tuotteet verkkokaupastamme tai varaa aika Creative Studiollemme ja tule hakemaan valmiit somisteideat jouluun!

Kullan kimallus - ripaus luksusta

Kultakuume näkyy tänä vuonna joulukoristeissa. Kulta ja messinki pieninä elegantteina ripauksina tekevät sisustuksesta ja kattauksesta heti astetta juhlavamman. Kauniit kultaiset tai messinginväriset lyhdyt sekä tuikut vahvistavat kauniisti kynttilöiden valoa, jota riittää pitkään: ammattikäyttöön tarkoitettujen kynttilöidemme paloaika on markkinoiden pisimpiä.

Pelkistetty luonnonläheisyys

Luonnon rauhoittavasta vaikutuksesta on paljon - kaipuu luontoon on korostunut. Mikset siis toisi luontoa osaksi joulukattausta? Puiset alustat ja laatikot tuovat luonnonläheistä ilmettä buffapöytään ja erilaisilla luonnonmateriaaleista tehdyillä koreilla saa kivaa vaihtelevuutta. Valikoimastamme löytyy myös aitoa sammalta ja jäkälää, jota voi yhdistää esimerkiksi kauniisiin mäntyisiin koristeoksiin.


Taio ikimuistoinen joulutunnelma näillä somisteilla

Katso kaikki sisustustuotteet täältä.


Taio ikimuistoinen joulutunnelma näillä kynttilöillä ja lyhdyillä

Katso kaikki lyhdyt ja kynttilät täältä.


Taio ikimuistoinen joulutunnelma näillä tarjoilutuotteilla


Taio ikimuistoinen joulukattaus näillä astioilla

Katso kaikki astiat täältä.


Taio ikimuistoinen joulukattaus näillä laseilla

Katso kaikki lasit täältä.


Taio ikimuistoinen joulukattaus näillä aterimilla

Katso kaikki aterimet täältä.

Toggle Nav
Ostoskori