Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Securit - Tunnelman tekijä

Hollantilaisen Securitin tavoitteena on luoda innovatiivista ja visuaalista viestintää ammattiympäristöihin. Securitin valtavaan valikoimaan kuuluu liitutaulutusseja, tauluja, muita luovia kylttityökaluja ja opastusvälineitä, jotka soveltuvat täydellisesti esimerkiksi ravintola-alalle.

Enemmän tai vähemmän tietoisesti jokainen meistä tekee luovia valintoja joka päivä. Securitin tuotteiden avulla sinulla on mahdollisuus antaa luovuuden viedä mennessään ja vahvistaa omaa brändi-ilmettä visuaalisen viestinnän avulla. Pidä hauskaa, älä turhaan pelkää virheitä, sillä liitutaulutussi on erittäin helppo poistaa.


Päästä luovuutesi valloilleen Securitin kylttityökaluilla ja korosta ravintolasi brändi-ilmettä visuaalisen viestinnän keinoin.

Oikeilla tarvikkeilla, mielikuvituksella ja muutamalla vinkillä pääset alkuun

 • Verkkokauppamme valikoimasta löydät Securitin erivärisiä ja -paksuisia liitutaulutusseja.
 • Pesusieni, kangas- tai paperiliina: virheen sattuessa voit helposti pyyhkiä sen pois kostealla sienellä/pyyhkeellä ja aloittaa alusta.
 • Pesuaine, joka on kehitetty erityisesti vedenkestävien liitutaulukynien kirjoituksen poistamiseen.
 • Securitin liitutaulutusseilla voi kirjoittaa/piirtää niille tarkoitetuille liitutauluille, tai esimerkiksi lasi- ja peilipinnoille.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

 • Esimerkiksi Pinterestistä ja Instagramista löytyy loputtomasti ideoita tekstaukseen ja piirtämiseen liitutaulutusseilla. Käytä esimerkiksi hashtageja #chalkart #chalkmarker #handlettering tai #illustration ja löydät varmasti ideoita sekä inspiraatiota.
 • Luonnostele teksti tai kuva kevyesti liitutauluun lyijykynällä ennen liitutaulutussien käyttöä. Näin saat tilan parhaiten hyödynnettyä ja tussilla kirjoittaminen/piirtäminen on varmempaa.
 • Varmista tekstin pysyminen suorassa linjassa käyttämällä helposti irtoavaa washiteippiä linjaimena.
 • Liitutaulutussilla tehdyn tekstin/piirroksen kuivuminen kestää hetken, joten suunnittele etukäteen hieman, miten aiot kuviosi toteuttaa, jolloin et vahingossa sotke aiempaa toteutusta ja kuivumista ei tarvitse odottaa.

Liitutaulu tussien käyttö

 • Ravista tussia noin 30 sekuntia
 • Painele tussia noin 10 sekunnin ajan suttupaperia vasten, kunnes liitutaulunestettä tulee kynän kärkeen.
 • Päästä luovuus valloilleen ja piirrä!
 • Liitutaulutussit on helppo puhdistaa kostealla sienellä, liinalla, paperilla tai puhdistusliinalla. Valikoimastamme löydät myös vedenkestävien liitutaulutussien puhdistukseen tarkoitetun pesuaineen.

Liitutaulutussi on erittäin helppo poistaa kostean sienen tai liinan avulla. Securit Waterproof tuotteiden poistossa auttaa Securit Cleaner -pesuaine.


Tutustu tuotteisiin


Katso kaikki Securit-tuotteet.


Verkkokaupastamme löydät myös erimuotoisia liitutauluja.


Kuvat: Securit

Toggle Nav
Ostoskori