Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Monikäyttöiset kokkiveitset


Marraskuu 2022

Laadukkaat keittiötarvikkeet, kuten veitset, tarvitset etenkin silloin, jos valmistat suurimman osan ruoasta paikan päällä ravintolassasi. Puhekielessä kokkiveitsi, onkin erittäin suosittu veitsimalli, koska se on todella monikäyttöinen. Kokkiveitsellä, eli keittiön yleisveitsellä, voit leikata, pilkkoa ja kuutioida useimpia raaka-aineita sen leveän terän ansiosta.

Verkkokauppamme valikoimasta löydät esimerkiksi Victorinox, Global, Paderno ja Fiskars kokkiveitset. Yksityisasiakas, löydät keittiö- ja ravintola-alan ammattilaisten käyttämät kokkiveitset kuluttajakaupastamme.


Kokkiveitsi eli keittiöveitsi on monikäyttöinen keittiöväline jokaiseen keittiöön.

Kokkiveitsen valinta

Oikeanlaisen veitsen käyttö on tärkeää eri raaka-aineita käsitellessä. Huomioi kokkiveitsen valinnassa nämä asiat:

  • Terävyys: kiinnitä huomiota teräslaatuun ja teroitettavuuteen. Terävä keittiöveitsi on sekä turvallinen, että mukava käyttää.
  • Käytettävyys: kun keittiöveitsen kahva on muotoiltu niin, että se istuu käteen tasapainoisesti, leikkaaminen käy vaivattomasti ja otteen lipsumista ei tarvitse jännittää. Esimerkiksi Victorinox-veitsien karheapintainen Fibrox-kahva takaa hyvän otteen jopa kosteana tai öljyisenä.
  • Leikkuujälki: tarkka leikkuujälki saa ruoka-aineet näyttämään hyvältä myös lautasella.

Kokkiveitsen puhdistus ja huolto

  • Puhdista, huuhtele ja kuivaa veitsi jokaisen käytön jälkeen, jotta esimerkiksi suolat ja hedelmien hapot eivät pääse syövyttämään terää. Tarkista veitsikohtaisesti, soveltuuko se konepesuun. Mikäli peset keittiöveitsen koneessa, huolehdi ettei se pääse hakkaamaan koneeseen tai muihin koviin keittiövälineisiin, mikä tylsyttää terää nopeasti.
  • Teroita keittiöveitset säännöllisesti, jotta ne palvelevat käytössä mahdollisimman pitkään. Ylläpitävä teroitus jokaisen käytön jälkeen maksaa itsensä takaisin. Tutustu valikoimamme veitsenteroitusvälineisiin.
  • Säilytä veitset suojattuina esimerkiksi veitsitelineessä, veitsimagneetissa tai veitsisalkussa. Tämä auttaa niitä säilymään terävinä pidempään.

Tutustu verkkokauppamme laajaan keittiöveitsien valikoimaan. Yksityisasiakas, osta keittiöveitset kuluttajakaupastamme.


Kokkiveitset

Veitsitelineet ja -salkut

Veitsien teroittaminen

Toggle Nav
Ostoskori