Syyskuu 2024
Aterimet ja ruokailuvälineet ovat merkittävä osa kattausta
Aterimia vertaillessa kannattaa pohtia ravintolan kattausta kokonaisuutena; onko ajatuksena leikitellä, vahvistaa brändiä tai kuka on ruokailuvälineiden pääasiallisin käyttäjä, sillä aterimet vaikuttavat ravintolakokemukseen siinä missä lautanen tai viinilasikin. Ravintolakokemus on kokonaisvaltainen elämys, jossa pienetkin yksityiskohdat on mietittävä tarkasti. Ravintolan ainutlaatuisten erottuvuustekijöiden ja konseptin visualisointi kattausten avulla on mahdollisuus vaikuttaa ravintolan menestykseen.
Koska aterimet ovat yleensä pöydässä valmiina, ne ovat merkittävä osa kattausta ja parhaimmillaan korostavat ravintolan tyyliä sekä tukevat menua. Kattauksen ja reseptiikan tulee tukea toisiaan siten, että asiakas huokaisee mielihyvästä nähdessään annoksen.
Verkkokauppamme laajasta valikoimasta löydät erilaiset aterimet tyyliin ja tunnelmaan sopivaksi! Meiltä löydät myös ravintolan vaativiin tarpeisiin sopivat erikoisaterimet. Lue vinkit ja tutustu upeisiin aterimiimme!


Mattapintaiset haarukat ja veitset ovat normaalia ruostumatonta terästä, mutta pinnoitus tekee niihin kauniin himmeän kiillon. Kuvassa Pintinoxin Baguette Bronze-sarjan aterimet.
Vinkit aterimien valintaan
- Suositus on, että aterimia on hyvä olla 1,5-kertainen määrä asiakaspaikkaa kohden.
- Aterimia valitessa on hyvä huomioida kattauskokonaisuuden mittasuhteet; minkä kokoiseen pöytään ruokailuvälineet katetaan ja minkä kokoisia lautasia käytetään.
- Katetaanko aterimet valmiiksi pöytään, sijoitetaanko ne aterinruukkuun tai -purkkiin, vai ottaako asiakas ne aterintelineestä linjastosta?
- Ota huomioon, kuinka aterimet pestään. Kiiltävät aterimet tulee kiillottaa, kun taas kivipestyjä aterimia ei saa kiillottaa, mutta ne täytyy pestä väljemmin.
- Aterimia valitessa on hyvä miettiä, miten ne säilytetään.
- Mieti asiakaskuntaa, kuka on ruokailuvälineiden pääasiallinen loppukäyttäjä (esimerkiksi fine dining, lounaskahvila, sairaala tai päiväkoti)?
- Asiakasnäkökulman ohella aterimia valitessa kannattaa miettiä henkilökunnan työskentelyä; millainen tasapaino aterimissa on, kun ne asetetaan lautaselle ruokailun jälkeen? Mitä tapahtuu, kun henkilökunta kerää aterimia ja lautasia pöydästä? Tämä on osa sujuvaa palvelukokemusta sekä asiakkaalle, että henkilökunnalle.
- PVD-pinnoitteen avulla voit luoda ruokailuvälinesarjasta juuri oman ravintolasi tyyliin sopivan. Elintarviketurvallisista väreistä on useita vaihtoehtoja kullasta mustaan.
Tutustu ennallistettuihin Second Life -aterimiin
Second Life antaa uuden elämän käytetyille, palautetuille ja valikoimasta poistuneille WMF-tuotteille, edistäen kestävää kiertotaloutta. Valitsemalla WMF Professionalin ensiluokkaiset ja elegantit aterimet, teet samalla ympäristötietoisen ja vastuullisen valinnan.


Tarkkaan valituilla aterimilla voi korostaa ravintolan tyyliä. Kuvassa Pintinoxin Bernini-sarjan aterimet.
Aterimet nopealla toimituksella verkkokaupasta
-
Milano-tee- /jälkiruokalusikka87017(sis. 25.5% ALV) 1,64 € 2,06 €1,64 € (ALV 0 %)(ALV 0 %)1,64 € -
America-tarjoiluhaarukka 22 cm31212(sis. 25.5% ALV) 6,92 € 8,68 €6,92 € (ALV 0 %)(ALV 0 %)6,92 €Tilaustuote -
Oslo-alkuruokalusikka 17,8 cm30818(sis. 25.5% ALV) 1,26 € 1,58 €1,26 € (ALV 0 %)(ALV 0 %)1,26 €
- Trendit ja sesongit
- Joulun kattausideat ravintolaan
- Kahvikupit kahvilalle, joka ottaa kahvin tosissaan
- Luo tunnelmaa valaistuksella
- EA Pro astiasarja
- Mukit ja glögilasit kuuman juoman sesonkiin
- Taio joulukattaukseen tunnelmaa
- Muotoilua ja laatua – Spiegelau & Nachtmann lasit ravintola-alan tarpeisiin
- Siisti ravintolan takahuone - arjen luksusta
- Rapujuhlakattaus ravintolaan
- Palvelutiski kukoistamaan
- Tunnelman tekijä - BHS Tabletop
- Arc Ranskalaista lasiosaamista
- Kattausalan suunnannäyttäjä Churchill
- Logo lautaseen - kuinka se tehdään?
- Täydelliset lasit kesän juhlakauteen
- Bakerikan viisi vinkkiä täydellisen kakun leivontaan
- Näin rakennat ravintolan buffan
- Terassisesongin kuumimmat drinkkitrendit
- Näin rakennat täydellisen terassitunnelman
- Vinkit leivontatarvikkeiden valintaan
- WMF Second Life aterimet
- Loma-asunnon astiat ja keittiötarvikkeet
- ONIS - laatua ja omaperäisyyttä
- Ravintolatrendit
- Viihtyisät työtilat viimeistellään sisustustuotteilla ja astioilla
- Vuoden Tarjoilija 2023 Kirsi Seppäsen vinkit baaritarvikkeiden valintaan
- Lasivalinnoilla on merkittävä rooli ravintoloissa
- Näin valitset aterimet ja ruokailuvälineet ravintolaan
- GN-astia – joka keittiön pieni suuri apulainen
- Drinkkilasit jokaiseen makuun
- Työvaate on muutakin kuin työvaate
- Näin peset ja säilytät kuppeja ravintolassa
- Kentaurin työvaatteet ravintolaan
- Meri-Tuuli Väntsin vinkit kesäbuffan esillepanoihin
- Näin rakennat ravintolan juhlabuffetin kevään ja kesän juhliin
- Hamilton Beach - tehokkuutta keittiöön
- Securit - Tunnelman tekijä
- Monikäyttöiset kokkiveitset
- Suomessa kouluruoan kehitystyö on pitkällä, mutta aina on vara parantaa
- Joulumenu vuoden kokin ja tarjoilijan tapaan
- Mustikkamaito by Johan Kurkela
- Paistinpannut - kovaan ammattikäyttöön
- Olutlasi kruunaa nautinnon - lagerit, pilsit ja hapanoluet ovat kesän suosikkeja
- Näin tehdään timantinkovia astioita
- Ilon kautta ruokaillen
- Keittiötarvikkeet ammattilaisille - viisi vinkkiä valintaan
- Sisustusale




















