Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Drinkkilasit jokaiseen makuun

Parhaat drinkkilasit ainutlaatuisiin hetkiin

Olemme valinneet verkkokauppamme valikoimasta upeat drinkkilasit ja cocktailmaljat ravintolaan, jotka korostavat juomien makuja ja kauniita värejä.

Voit nauttia Gin&Tonicista tai Aperol Spritzistä kauniista GT-lasista, joka heijastaa valoa upeasti. Korkeisiin grogilaseihin voit sekoittaa virkistäviä mocktaileja.

Valikoimassamme on monia erilaisia ​​tyylejä, joista valita! Koristeelliset lasit lisäävät kattaukseen näyttävyyttä, kun taas klassiset lasit korostavat juoman rakennetta ja väriä. Kaikki drinkkilasimme ovat ammattikäyttöön suunniteltuja ja kestäviä.

Trendidrinkit ovat raikkaita ja usein myös alkoholittomia

Cocktail-maailmassa raikkaus on nyt trendikästä! Erityisesti kupliva spritz-drinkki, joko matala-alkoholisena tai alkoholittomana, on monien suosiossa. Hedelmien ja marjojen aromit maistuvat monenlaisissa juomissa, ja eri hedelmät ovatkin suosittuja raaka-aineita. Hedelmäliköörien kysyntä kasvaa, ja raikas spritz hurmaa monipuolisuudellaan. Se on helppo varioida vastamaan vallitsevaa sesonkia tai omia makumieltymyksiä. Pohjana spritz-drinkeissä voi olla niin kuohuviiniä, kuplavettä, virvoitusjuomia kuin lonkeroitakin. Drinkki nautitaan tyylikkäästä lasista ja kokonaisuus kruunataan tuoreilla marjoilla, hedelmillä tai yrteillä.

Monessa juomalasissa on nyt entistä vähemmän alkoholia, sokeria ja kaloreita, ja juomaa on lasissa myös määrällisesti aiempaa vähemmän. Kohtuullisuuden trendi liittyy laajaan ja yleisempäänkin ilmiöön tässä maailmantilanteessa, terveyden ja hyvinvoinnin vaalimiseen.

Mocktailien eli alkoholittomat cocktailien lisäksi hyvinvointitrendi näkyy esimerkiksi hard seltzereissä eli alkoholillisissa kuplavesissä. Niiden alkoholipitoisuus on yleensä melko matala, ja tyypillisesti juomissa on sokeria vain vähän tai ei ollenkaan.

Tutustu verkkokauppamme upeaan cocktail- ja drinkkilasien valikoimaan ja hurmaa asiakkaat kesän kauneimmilla drinkeillä!


America 20’s -sarjan lasit ovat erityisen tyylikkäitä ja inspiroituneet jazzin kulta-ajasta, eli 1920-luvusta. Nämä vintagetyyliset ja eleganteista lasit ovat täydellisiä esimerkiksi erilaisten cocktailien nauttimiseen, aivan kuten amerikkalaisessa jazzbaarissa aikoinaan!

Bormioli Roccon persoonallisilla laseilla luot ainutlaatuisen tunnelman

Haluamme esitellä teille pitkän linjan italialaisen lasivalmistajan Bormioli Roccon monipuolisen valikoiman. Bormioli Roccon käytännölliset ja kestävät lasituotteet ovat täydellisiä niin tarjoiluun kuin ammattikeittiön arkeenkin. Bormioli Roccon lasisarjat ovat valmistettu karkaistusta, iskunkestävästä lasista, joka kestää käyttöä vuosia. Korkealaatuinen lasinvalmistustaito näkyy myös lasin värjäyksessä, joka säilyttää lasin kauniin sävyn aina kirkkaana.Oniksen New Era -tuotesarja on käytännöllinen ja tyylikäs mallisto, jossa yhdistyy moderni vintage-ulkonäkö ja ainutlaatuiset yksityiskohdat.

Onis on erikoistunut ammattilaiskäyttöön soveltuvien lasien valmistamiseen

Onis on yli 200 vuotta vanha lasinvalmistaja. Onis on erikoistunut ammattikäyttöön tarkoitettujen lasien valmistukseen ja heidän trendikäs, kestävä ja korkealuokkainen lasivalikoima sisältää monia pinottavia lasisarjoja, kevyitä viinilaseja ja näyttäviä, katseen vangitsevia erikoislaseja.

Onis-valikoimasta löydät myös ihanan Hobstar-lasin! Hobstar on monivuotinen suosikki nykypäivän cocktailkulttuurissa - näitä laseja löytyy ravintoloista ja baareista kaikkialla maailmassa. Kuten kaikki Onis-lasit, Hobstar vastaa nykypäivän tarpeita trendikkäällä tyylillä ja samalla luotettavalla kestävyydellä.


 1. hobstar-juomalasi-35-cl-1
  Hobstar-juomalasi 35 cl
  (sis. 24% ALV) <span class="price">4,39 €</span> 5,44 €
  4,39 € (ALV 0 %)
  (ALV 0 %)
  4,39 €
 2. hobstar-juomalasi-35-cl-1
  Hobstar-juomalasi 35 cl
  (sis. 24% ALV) <span class="price">4,39 €</span> 5,44 €
  4,39 € (ALV 0 %)
  (ALV 0 %)
  4,39 €
 3. hobstar-juomalasi-35-cl-1
  Hobstar-juomalasi 35 cl
  (sis. 24% ALV) <span class="price">7,16 €</span> 8,88 €
  7,16 € (ALV 0 %)
  (ALV 0 %)
  7,16 €

Cocktail- ja drinkkilasit helposti ja nopeasti verkkokaupastamme


Kuvat: Anna Fogenstad ja Onis

Toggle Nav
Ostoskori