Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

29812

Kartio-juomalasi 40 cl

Nimi 2
kirkas
Iittalan Kartio-juomalasi (40 cl) on kestävä ja tyylikäs lasivaihtoehto ravintoloille. Yksinkertaisen, mutta tasapainoisen muotoilunsa ansiosta se sopii täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön. Tämä astianpesukoneen kestävä lasi on lähes pakollinen hankinta jokaiseen ravintolaan.
(sis. 24% ALV) <span class="price">10,08 €</span> 12,50 €
10,08 € (ALV 0 %)
(ALV 0 %)
10,08 €
Ei saatavilla varastosta
Vain sisäänkirjaantuneille sopimusasiakkaille.
Tuotenumero
29812
Pituus
6.7 cm
Leveys
6.7 cm
Korkeus
9.6 cm
Nettopaino
0,39 kg
Pakkauskoko
1
GTIN
6411929507022
Kartio-juomalasi (40 cl) on monipuolinen ja tyylikäs lasivaihtoehto, joka sopii erinomaisesti ravintoloihin. Tyylikkään muotoilunsa, ajattomuutensa ja korkealaatuisten materiaaliensa ansiosta tämä lasi on pitkäikäinen hankinta.

Tunnetun Iittala-brändin valmistama lasi on osoitus heidän sitoutumisestaan huippuosaamiseen ja innovaatioon. Kartio-juomalasi (40 cl) on osa Kartio-mallistoa, joka tunnetaan ajattomasta ja minimalistisesta muotoilustaan.

Yksi Kartio-juomalasin (40 cl) parhaista ominaisuuksista on sen konepestävyys. Tämä lasi on suunniteltu kestämään konepesua, joten se on käytännöllinen valinta ravintoloihin. Lasin yksinkertainen mutta hienostunut muotoilu mahdollistaa saumattoman sulautumisen mihin tahansa kattaukseen tai teemaan.

- Lasi on suunniteltu kestämään astianpesukonetta, joten se on käytännöllinen valinta kiireisiin ravintoloihin.
- Laadukkaasta lasista valmistettu Kartio-juomalasi (40 cl) on tehty kestämään. Se kestää päivittäisen käytön vaatimukset ravintolaympäristössä.
- Lasin minimalistinen ja ajaton muotoilu tekee siitä tyylikkään valinnan mihin tahansa kattaukseen.
- Kartio-juomalasi (40 cl) sopii sekä rentoon että muodolliseen ruokailuun.
- Iittala on luotettu brändi, joka tunnetaan sitoutumisestaan huippuosaamiseen ja innovaatioihin. Kun valitset Kartio-juomalasin (40 cl), voit luottaa tuotteen laatuun ja ammattitaitoon.
Lisätietoja
Brändi Iittala
Tuotesarja Kartio
Materiaali lasi
Toggle Nav
Ostoskori