Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

82158

Shu Fa -grogilasi 36 cl

Nimi 2
kirkas, kristalli
Shu Fa -grogilasi (36 cl) on astianpesukoneen kestävä lasi, jolla on kirkas ja kristallimainen ulkonäkö. Se on osa Shu Fa -tuotesarjaa, joka on saanut inspiraationsa perinteisestä kiinalaisesta kalligrafiasta. Suunnittelijat: Mao Churong ja Gong Yining.
(sis. 24% ALV) <span class="price">6,37 €</span> 7,90 €
6,37 € (ALV 0 %)
(ALV 0 %)
6,37 €
Ei saatavilla varastosta
Tilaustuote, vain kirjaantuneille. Saatavilla arviolta 02.05.2024
Tuotenumero
82158
Pituus
7.1 cm
Leveys
7.1 cm
Korkeus
15.2 cm
Nettopaino
0,48 kg
Pakkauskoko
12
GTIN
4003762265157
Shu Fa -grogilasi (36 cl) on todella näyttävä vaihtoehto ravintolan lasivalikoimaan. Perinteisen kiinalaisen kalligrafian innoittama lasi yhdistää eleganssin ja toimivuuden tavalla, joka varmasti tekee vaikutuksen asiakkaisiisi. Shu Fa -grogilasi (36 cl) on valmistettu korkealaatuisesta lasista, jonka koostumus huokuu kristallimaista kirkkautta. Yksi Shu Fa -grogilasin erinomaisista ominaisuuksista on sen kestävyys. Tämä lasi on suunniteltu kestämään kiireisen ravintolaympäristön vaatimuksia, ja se on konepestävä. Sinun ei tarvitse enää huolehtia herkistä ja erityistä huolenpitoa vaativista lasiesineistä – Shu Fa -grogilasi (36 cl) on tehty kestämään. Muotoilultaan Shu Fa -grogilasi (36 cl) on todellinen taideteos. Sen tyylikäs ja hienostunut siluetti lisää ripauksen eleganssia mihin tahansa kattaukseen. Shu Fa -grogilasi (36 cl) on osa Shu Fa -tuotesarjaa, jonka ovat suunnitelleet Mao Churong ja Gong Yining. Heidän inspiraationsa perinteisestä kiinalaisesta kalligrafiasta näkyy jokaisen kappaleen siroissa viivoissa ja sulavissa muodoissa.

- Grogilasi on konepestävä.
- Valmistettu hienoa kristallia muistuttavalla koostumuksella.
- Shu Fa -grogilasissa on tyylikäs siluetti, joka lisää ripauksen eleganssia mihin tahansa kattaukseen tai juomatarjoiluun.
- Shu Fa -grogilasi (36 cl) on osa Shu Fa -tuotesarjaa, jonka ovat suunnitelleet Mao Churong ja Gong Yining.
Lisätietoja
Brändi Nachtmann
Soveltuu induktioliedelle Ei
Tuotesarja Shu Fa
Materiaali lasi
Tarkentava materiaali kristalli
Toggle Nav
Ostoskori